Pereira'da forvet kararsızlığı! Bu sezon bir ilk...
11.12.2021

1/7
Bir yanda Rize’nin ardından Frankfurt ağlarını da sarsan Berisha. Diğer yanda Rize’ye karşı 20 dakikada hat-trick yapan Serdar Dursun. Pereira bu sezon belki de ilk kez iki golcüsü de formda olduğu için kararsızlık yaşayacak.

2/7
BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDILAR

Fenerbahçe’de bu sezon birçok oyuncu beklentilerin altında bir performans sergiledi. Bunların başında forvetler geliyor.

3/7
SON DÖNEMDE DURUM DEĞİŞTİ

Enner Valencia kritik gollere imza atsa da Mergim Berisha ve Serdar Dursun’dan beklenen skor katkısı gelmedi. Ancak son dönemde bu durum değişti.

4/7
GOLLERE BAŞLADILAR

Berisha, Antwerp deplasmanının ardından hafta sonunda Rizespor karşısında da güzel bir gole imza atmıştı. Alman forvet, Frankfurt maçında da beraberliği getiren golü attı. Berisha’nın bir güzel golü de ofsayta takıldı.

5/7
20 DAKİKADA HAT-TRICK

Diğer tarafta ise ligde coşan Serdar Dursun var. Tecrübeli forvet, Göztepe karşısında beraberliği getiren isim olmuştu. Serdar, Rizespor maçında ise sonradan oyuna girdi, 20 dakikada hat-trick yaptı. 2017’de Sivas’a 3 gol atan Soldado’nun ardından bunu başaran ilk isim oldu.

6/7
PEREIRA SEÇİM YAPMAKTA ZORLANACAK

Her iki forvetin formunu yükseltmesi, Vitor Pereira’ya Gaziantep maçı öncesi belki de bir ilki yaşatacak. Portekizli hoca, performansı her geçen gün artan iki golcüsü arasında seçim yapmakta zorlanacak.

7/7
VALENCIA DA DÖNÜYOR

Üstelik takımın bir diğer golcüsü Enner Valencia da sahalara dönüş yapma hazırlığında. (Fanatik)


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.