Fenerbahçe'nin stoperde B planı hazır!
11.12.2021

1/7
Süper Lig'de ilk yarının tamamlanmasına kısa bir zaman kala transfer çalışmalarını hızlandıran kulüplerden Fenerbahçe, yapacağı takviyelerle kadrosunu kuvvetlendirmek istiyor. Birçok isimle temaslarını sıklaştıran Sarı-Lacivertliler, özelllikle savunma bölgesi için arayışlarını hızlandırırken flaş bir ismi takibe aldı. İşte detaylar...

2/7
Ara transfer dönemi yaklaştıkça Fenerbahçe'de hareketlilik artmaya devam ediyor. Devre arasında Kim Min Jae veya Attila Szalai'den birisini satma ihtimali bulunan Fenerbahçe yönetimi yeni bir stoper için arayış içine girmişti.

3/7
Takvim'in haberine göre; Fenerbahçeli kurmayların alternatif bir stoper bulduğu iddia edildi. Bu isim Mamadou Fofana. Rogon menajerlik şirketinin oyuncusu olan Mamadou Fofana'nın yakın takibe alındığı.

4/7
Daha önce Alanyaspor forması giyen ve şu anda Fransız ekibi Amiens'de görev yapan Fofana çabukluğu ve fiziksel üstünlüğü ile dikkat çekiyor.

5/7
23 yaşında ve 1.86 boyunda olan Fofana, genç yaşına rağmen 24 kez Mali Milli Takım formasını giydi. Fofana'nın milli takımda 1 de golü bulunuyor. Amiens kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fofana'nın güncel piyasa değeri 2.2 milyon Euro.

6/7
Oyuncunun direkt bonservesiyle birlikte alınması ya da satın alma opsiyonuyla kiralanmasının masada olduğu bildirildi. Fofana her iki ayağını da rahatlıkla kullanabilen bir stoper.

7/7
Ülkemizde Bandırmaspor ve Alanyaspor formaları da giyen Fofana, 2018'de Metz'e, bu yaz transfer döneminde de yine bir başka Fransız ekibi Amiens'e transfer oldu.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.