Fenerbahçe'de şok ayrılık! 'Vitor Pereira ile özgüvenimi yitirdim gitmek istiyorum'
08.12.2021

1/11
Geçtiğimiz sezon Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe'de oynadığı futbolla resmen ayakta alkışlanan, fakat Vitor Pereira'nın gelmesiyle yedek kulübesine hapsolan yıldız futbolcunun takımdan ayrılmak için menajerine talimat verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçında gelen 4-0'lık galibiyet yeniden yüzleri güldürdü. Sarı-lacivertliler hem önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı hem de moral kazandı.

2/11
Özellikle teknik direktör Vitor Pereira açısından kritik bir galibiyet alındı. Ayrıca Fenerbahçe yeniden önüne ve hedeflerine odaklanma konsantrasyonu yakaladı.

3/11
Sarı-lacivertliler şu an itibariyle Süper Lig, Avrupa ve kupa hedeflerine devam ediyor. Süper Lig'de Trabzonspor'la 12 puanlık bir fark olsa da ligin bitmesine daha 23 hafta olduğu için henüz biten bir mücadele bulunmuyor.

4/11
Avrupa Ligi'nde de grubunda 3. olan Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yoluna devam edecek. Türkiye Kupası da Afyon eşleşmesiyle başlayacak. O nedenle sarı-lacivertlilerde şu süreçte bir değişim beklenmiyor. Tam aksi hedeflere odaklanılması isteniyor.

5/11
Devre arasına kadar ligde 4'te 4 yapmak isteyen ve kupada da yoluna devam etmeyi amaçlayan Fenerbahçe, daha sonra transfer döneminde de takviyeler planlıyor.

6/11
Geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı performansla taraftarın sevgilisi haline gelen ancak 2021/2022 sezonu öncesi yaşadığı sakatlık sonrası bir türlü istediği performansı sergileyemeyen ve forma şansı bulmakta zorlanan Dimitrios Pelkas, Fenerbahçe ile yol ayrımında...

7/11
Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı, geçtiğimiz sezon da iyi bir performans gösteren Dimitrios Pelkas bu sezon adeta kayboldu.

8/11
Daha önce “Kendime olan güveni yitirdim“ açıklamasını yapan Yunan oyuncunun menajeri ile bir araya geldiği ve “Futbol kariyerim için başka bir takıma transfer olmam gerekiyor. Mümkünse devre arasında transferim gerçekleşsin“ dediği öğrenildi.

9/11
Dimitrios Pelkas'a Yunanistan dışında, İtalyan ve Rus kulüplerinin ilgisi olduğu da gelen haberler arasında.

10/11
Fenerbahçe sezon başında Pelkas için gelen 7 milyon Euro civarındaki teklifleri geri çevirmiş ve 9-10 milyon civarında ücret talep etmişti.

11/11
Sarı-lacivertlilerde geçen sezonun yıldızı olan Dimitris Pelkas, Vitor Pereira'nın göreve gelmesiyle birlikte formayı unuttu. Yunan yıldız bu sezon sadece 12 maçta şans bulabildi. Ligde 7 maçta forma giyen Pelkas toplam 226 dakika sahada kalırken, çıktığı 5 Avrupa maçında ise 163 dakika oyunda kaldı. (Takvim)


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.