Almanya'da Serdar Dursun patlaması! 'Frankfurt için bir şans'
07.12.2021

1/8
Fenerbahçe'nin sahasında Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Serdar Dursun, Almanya'da da gündem oldu. Bild gazetesi, milli golcü için flaş değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

2/8
TRANSFERİ ELEŞTİRİLMİŞTİ

Fenerbahçe'de Serdar Dursun fırtınası devam ediyor. Sezon başında Darmstadt'tan transfer edilen ve transferi eleştirilen milli golcü performansıyla dikkat çekiyor.

3/8
PERFORMANSI YÜKSELİYOR

A Milli Takım'da ve Fenerbahçe'de attığı gollerle performansı yükselen golcü oyuncu Sarı Lacivertlilerin Kadıköy'de Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada hat-trick yaparak adından söz ettirmeyi başardı.

4/8
BILD: 'FRANKFURT İÇİN ŞANS'

Rizespor maçına hat trick yaparak damga vuran Serdar Dursun’un Eintracht Frankfurt karşısında oynamayacak olması Bild gazetesi tarafından ‘Alman ekibinin şansı’ olarak yorumlanırken; Fenerbahçeli forvet ise gazeteye yaptığı açıklamada, bu maçı kaçıracak olmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

5/8
UEFA KADROSUNDA YER ALMIYOR

Fenerbahçe’nin en formda isimlerinden olan ve son Rizespor maçında üç gol birden atan Serdar Dursun, bu formunu hafta içindeki Avrupa mesaisine taşıyamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Sarı-Lacivertliler Avrupa Ligi grup aşamasının son maçında perşembe günü Eintracht Frankfurt ile karşılaşırken, tecrübeli forvet UEFA listesinde bulunmadığı için bu karşılaşmada görev alamayacak.

6/8
'FRANKFURT İÇİN BİR ŞANS'

Almanya’nın Bild gazetesi, hem golcü futbolcunun hat trick yaptığı performansını masaya yatırdı hem de oyuncu ile görüştü… Bir kaç hafta önceye kadar krizde olduğu belirtilen Fenerbahçe’nin bu hafta 4 gollü galibiyetle kendisine geldiği belirtilirken, uzun yıllar Almanya’da top koşturan Serdar Dursun’un yaptığı hat trick ile geceye damga vurduğu ifade edilerek “Avrupa maçında forma giyemeyecek olması Frankfurt için bir şans” yorumu yapıldı.

7/8
'OYNAMAYACAK OLMAK ÜZÜCÜ'

Serdar Dursun konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu maçta forma giyemeyecek olmaktan dolayı elbette üzgünüm. Özellikle de bir Alman takımına ve Eintracht’a karşı oynayamayacak olmaktan dolayı üzgünüm” ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki santrfor futbol hayatının önemli bir bölümünü, Frankfurt’a sadece 20 kilometre uzaktaki Darmstadt’ta geçirmişti.

8/8
'KAZANMAK İSTİYORUZ'

Serdar Dursun şunları söyledi: “Takım olarak formdayız. Bu maçı gerçekten kazanmak istiyoruz. Üzerimizde herhangi bir baskı yok. Çünkü yola Konferans Ligi’nde devam edeceğimiz zaten kesinleşmiş durumda. Stadımızda tam kapasite seyirci ile oynadığımızda atmosfer gerçekten müthiş oluyor. Frankfurt’takinden bile gürültülü oluyor.”


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.