Mesut Özil kolunda servet taşıyor! Dudak uçuklatan rakam
07.12.2021

1/9
Fenerbahçe'de son dönemde attığı goller ve performansıyla adından söz ettiren Mesut Özil, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Özil'in kolundaki saatin değeri dudak uçuklattı.

Süper Lig’de son olarak Çaykur Rizespor'u mağlup eden Fenerbahçe’de moraller yerinde. Sarı-lacivertlilerin 10 numarası Mesut Özil, geldiği günden beri ilgi odağı olmaya devam ediyor.

2/9
SAATİ DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan yıldız oyuncunun paylaşımları büyük ilgi görüyor. Paylaştığı son fotoğrafta taktığı saat dikkat çekti.

3/9
KOLUNDA SERVET TAŞIYOR

Takılara karşı harcama yapmaktan çekinmeyen Mesut Özil, kolunda adeta servet taşıyor. Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinden sonra bir restorandan yaptığı paylaşımla sosyal medyayı sallamıştı. Mesut'un kolundaki saat de bir hayli dikkat çekmişti.

4/9
6 MİLYON LİRA

Mesut'un kolunda taşıdığı lüks saatin değerinin 440 bin dolar (6 milyon lira) olduğu ortaya çıktı. Yeniçağ'daki habere göre; takımın genç yetenekleri Berke Özer, Murat Sağlam ve Muhammed Gümüşkaya'nın maaşlarının toplamı ise 5 milyon lira. Mesut'un koleksiyonunda daha pahalı saatlerin de olduğu öğrenildi.

5/9
EŞİNİN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Ancak Mesut bu konuda yalnız değil. Ünlü futbolcunun eşi Amine Gülşe de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor.

6/9
MESUT'TAN 360 BİN TL'LİK HEDİYE

Geçtiğimiz aylarda Amine Gülşe'nin yaklaşık 160 bin TL değerindeki saatini ve 200 bin TL değerindeki yüzüğünü eşi Mesut Özil almış, 20 bin TL değerindeki bilekliğini ise kayınvalidesi hediye etmişti.

7/9
EV HALİ KONUŞULDU

Böylece toplam takı değeri yaklaşık 380 bin TL’yi bulan ev hali pozu sosyal medyada en çok konuşulan paylaşımlardan biri haline geldi.

8/9
3 MİLYONA YAKIN TAKİPÇİSİ VAR

Instagram’da 2,9 milyon takipçisi bulunan Gülşe'nin son paylaşımında ise kendisinden çok takıları gündem oldu. Uzun yıllar oyunculuk yapan 27 yaşındaki Amine Gülşe, kızı Eda'yı uyuttuktan sonra bir fotoğrafını paylaştı.

9/9
MESUT ÖZİL VE AMİNE GÜLŞE ÇİFTİ 2019'DA EVLENDİ

2019 yılında evlenen Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinin Eda adını verdikleri bir kızı bulunuyor. Hatta Mesut’un Fenerbahçe’ye transfer olmasında eşinin Türkiye’de yaşama isteğinin ağır bastığı da ifade edilmişti


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.