Yeni takımını hocası duyurdu “Transferi bitmiş durumda…”
06.12.2021

1/15
Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai'nin sarı-lacivertli takımdan ayrılığı giderek yaklaşıyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol takımından transfer edilen Macar savunmacı, Fenerbahçe formasıyla yakaladığı yüksek performans sayesinde birçok Avrupa ekibinin gündeminde yer alıyor. Milli takımda da başarılı bir performans gösteren Szalai için Macaristan Milli Takımı teknik direktörü Marco Rossi, flaş açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları…

2/15
Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, Avrupa Ligi gruplarında beklediği performansı gösteremedi ve yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek.

3/15
Süper Lig'de ise lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, ligde son olarak Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti ve yeniden çıkışa geçmek adına moral topladı.

4/15
Vitor Pereira yönetiminde bu sezon ligde şampiyonluk harici bir şey düşünmeyen sarı-lacivertliler, devre arasındaki takviyelerle birlikte tamamen lige odaklanacak.

5/15
Öte yandan Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından Attila Szalai için de Avrupa'nın dev kulüpleri sıraya girmiş durumda.

6/15
Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen ve kısa sürede yakaladığı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Szalai, son oynanan Çaykur Rizespor maçında da 2 asist birden yaptı.

7/15
Sezon öncesi yaz transfer döneminde Atletico Madrid, Sevilla ve Chelsea gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarıyla anılan Szalai için oldukça iddialı söylentiler ortaya atıldı.

8/15
Macaristan Milli Takımı'nda da başarılı performanslar sergileyen genç oyuncu, EURO 2020'de taliplerinin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

9/15
Macaristan'ın İtalyan çalıştırıcısı Marco Rossi, Attila Szalai'nin yeni takımını yaptığı açıklamalarla duyurdu.

10/15
İtalya'da bir etkinliğe katılan Marco Rossi daha sonra Calciomercato'nun sorularını yanıtladı.

11/15
Gazeteciler, Marco Rossi'ye Macar milli takımındaki hangi oyuncuların İtalyan futboluna yatkın olduğunu sordu.

12/15
“CHELSEA'YE TRANSFERİ BİTMİŞ DURUMDA“

“Tek bir oyuncu söylemek zor ama şu an Fenerbahçe'de oynayan Attila Szalai'yi görüyorum. Ancak Chelsea'ye katılacağını düşünüyorum“

13/15
“Açıkçası İspanya'dan önemli kulüpler de takip ediyordu ancak Chelsea'ye transferi bitmiş durumda. İtalyan futbolu için de harika bir oyuncu olurdu“

14/15
“20 MİLYON EURO'NUN ALTI KONUŞULMAZ“

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genç oyuncusu Attila Szalai için yaz aylarında katıldığı bir televizyon programında “20 milyon euro'nun altı konuşulmaz bile“ ifadelerini kullanmıştı.

15/15
2021 Ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olan genç oyuncu, sarı-lacivertli formayı 42 kez terletti. Szalai, bu 42 maçta 3 gol katkısı yaptı.


Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow

Jose Mourinho: 'Amrabat böyle bir oyuncu'

Arrow

Dusan Tadic: 'Farklı olabilirdi'

Arrow

Fenerbahçe, Twente deplasmanından 1 puanla döndü

Arrow

İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Arrow

Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.