Volkan Demirel: "Trabzonspor'la olan puan farkı 4 maça bakar"
05.12.2021

1/7
Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor galibiyetini beIN Sports yorumcuları değerlendirdi. İşte açıklamalar:

2/7
Feyyaz Uçar: İlk golün erken gelmesi, ikinci golle de Fenerbahçe maçı orada bitirdi. Fenerbahçe çok iyi bir oyun başlangıcı yaptı ve çok büyük bir eşik atlandı. Bundan sonra sorunlar yaşanmadan çok keyifli bir maç oldu.

3/7
Moral motivasyon açısından hatta bazı oyuncuların 11'de oynama şansı açısından da önemli. Serdar Dursun ilk 11 için öne çıktı. Bundan önce 11'i merak ediyorduk. Szalai için de formayı perçinleme maçı oldu. Szalai'nin yedek kalmasını beklemiyorum.

4/7
Bence bugünkü Szalai performansı “dörtlü oynarken de beni düşün“ dedirtti. Teknik direktör bekler ki kendisini göstersin ve formayı alsın. Fenerbahçe'de bir kaç isim daha buna eklendi. Fenerbahçe takımının iskeleti biraz biraz ortaya çıktı.

5/7
Volkan Demirel: Tüm Fenerbahçelilerin keyif aldığı bir akşam oldu. Gollerin bitiricilği anlamında çok güzel 4 gol izledik. Fenerbahçe'nin aslında kendi evinde hep böyle oynaması gerekiyor. Farklı kazanması gerekiyor. Günümüz futbolunda şartlar zorlaştı.

6/7
Bugün Rizespor'un da konum itibariyle kazanması gereken bir maçtı. Onlar için zor günler vardı ama daha zorlu bir periyot başladı.

7/7
Fenerbahçe kazanması gereken bir maçı kazandı. 12 puanlık fark fazla ama, Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. Trabzonspor'la olan puan farkı 4 maça bakar. Bugün Fenerbahçe, 'Ben de varım, geliyorum“ dedi ve bunu hissettirdi.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.