Fenerbahçe'nin eski yıldızına Kadıköy'de protesto! Serdar Dursun 4 yıl sonra bir ilki başardı
05.12.2021

1/14
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadeleye sarı-lacivertli taraftarlar kısmen ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe tribünleri, sarı-lacivertli takımın eski yıldızına tepki gösterdi. İşte Fenerbahçe - Rizespor maçında yaşananlar... (Skorer)

2/14
SZALAI ÇİZGİDEN ÇIKARDI

Karşılaşmada dakikalar 5'i gösterdiğinde Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Aminu Umar'ın savunma arkasına hareketlendiği pozisyonda Berke Özer kalesini terk etti. Umar'ın şutunu Attila Szalai çizgiden çıkardı.

3/14
BERISHA SAHNEDE

Fenerbahçe aradığı golü erken buldu. Sarı-lacivertlilerin Alman golcüsü Mergim Berisha, 13'üncü dakikada şık bir kafa vuruşu yaparak takımını üstünlüğe taşıdı. Berisha'nın golünde asisti Diego Rossi yaptı.

4/14
ROSSI ASİSTLERİNE DEVAM ETTİ

Mergim Berisha'nın golünde asisti yapan Diego Rossi, Süper Lig'de gol pası vermeye devam etti. Tecrübeli futbolcu bu sezon Süper Lig'de yaptığı asist sayısını 5'e yükseltti.

5/14
ALPER POTUK DAHİL OLDU

Devreyi 1-0 geride kapatan Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarının başında oyuna müdahalade bulundu. Tecrübeli teknik adam, Pohjanpalo'nun yerine Alper Potuk'u sahaya sürdü.

6/14
ALPER POTUK'A BÜYÜK TEPKİ

Kadıköy'de eski taraftarının önünde sahaya çıkan Alper Potuk, sarı-lacivertli taraftarlardan tepki gördü. Tecrübeli futbolcu topla buluştuğu her an tribünler tarafından ıslıklandı.

7/14
TRİBÜNLER DALGA GEÇTİ

Tecrübeli futbolcunun oyuna girdikten sonra yaptığı ilk top kaybında Fenerbahçe tribünleri Alper Potuk'a tepki gösterdi. Tecrübeli futbolcunun aleyhine hakaretler içeren tezahüratta bulunuldu.

8/14
SERDAR OYUNA GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 62'nci dakikada Serdar Dursun'u oyuna dahil etti. Tecrübeli futbolcu, Attila Szalai'nin asistinde fileleri havalandırdı. Bu golle birlikte 70'inci dakikada skor 2-0'a geldi.

9/14
ROSSI OFSAYTA YAKALANDI

Sarı-lacivertlilerde ilk golün asistini yapan Diego Rossi, 71'inci dakikada rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli futbolcunun golünde yapılan VAR incelemesi sonrası ofsayt tespit edildi. Diego Rossi'nin ağlarla buluşturduğu top gol değeri kazanmadı.

10/14
FALETTE'DEN SONRA İLK KEZ

Süper Lig kariyerideki ilk asistini Çaykur Rizespor maçında yapan Attila Szalai, Temmuz 2020'den (Simon Falette vs Sivasspor) bu yana sarı-lacivert formayla akan oyunda gol pası veren ilk stoper oldu.

11/14
SERDAR'DAN BİR GOL DAHA

Karşılaşmada dakikalar 79'u gösterdiğinde Fenerbahçe farkı 3'e yükseltti. Jose Sosa'nın asistinde, ceza sahası dışından sert bir vuruşla ağları bulan Serdar Dursun takımının 3'üncü golünü kaydetti.

12/14
SERDAR DURSUN HAT-TRICK YAPTI

Fenerbahçe'de oyuna 62'nci dakikada dahil olan Serdar Dursun, 90'ıncı dakikada hat-trick yaptı. Tecrübeli futbolcu Attila Szalai'nin asistinde rakip fileleri havalandırdı ve skoru 4-0'a getiren golü kaydetti.

13/14
SOLDADO'DAN SONRA İLK KEZ

Opta'nın verilerine göre; Roberto Soldado'dan (Kasım 2017 vs Sivasspor) bu yana Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de hat-trick yapan ilk isim olan Serdar Dursun, bunu İspanyol oyuncu gibi oyuna sonradan girdiği bir karşılaşmada başardı.

14/14
F.BAHÇE 2'NCİ SIRADA

Sarı-lacivertlilerin bu sezon aldığı en farklı galibiyetle birlikte puan tablosunda büyük bir değişim yaşandı. Fenerbahçe maç fazlasıyla, Spor Toto Süper Lig'de 27 puanla 2'nci sıraya yerleşti.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.