Fenerbahçe'den flaş hoca kararı! Slaven Bilic liste başı ama...
03.12.2021

1/15
Fenerbahçe'de Vitor Pereira deyim yerindeyse topun ağzında... Sarı-Lacivertli yönetim listede ilk sıraya koyduğu Slaven Bilic ile anlaşma sağlayamaması halinde Hırvat hocanın alternatifini de belirledi. İşte son dakika haberinin detayları... (Kaynak: Sabah)

2/15
Vitor Pereira'nın, Göztepe beraberliği ile kredisi biterken, Fenerbahçe'de yeni hocanın kim olacağı konusunda papatya falları açılmaya başlandı.

3/15
Sarı-Lacivertliler'in listesinde Slaven Bilic, Francesco Farioli ve Ömer Erdoğan gibi isimler yer alıyor.

4/15
Yönetim geçen sezon da isteyip alamadığı Bilic'i ilk sıraya yazmış olsa da ocak ayında boşa çıkacak Hırvat hocada bir sorun yaşanması ihtimaline karşılık Karagümrük'ün çalıştırıcısı Francesco Farioli, öne çıkmış durumda...

5/15
32 yaşındaki teknik adamın 2020 yazından bu yana Süper Lig'de çalışması, Türk futbolunu tanıyor olması da artı olarak görülüyor.

6/15
GÜRCAN BİLGİÇ - SİSTEM Mİ, HEDEF Mİ?

Fenerbahçe genç bir kadro kurdu ve bu oyuncu grubunu doğru yönetecek, iyi iletişim kuracak, geliştirecek bir teknik adam seçmeli. Çünkü bu senenin şampiyonluk hesapları artık imkansıza yakın.

7/15
Yeni gelecek hocayla hedef mi kovalayacak yoksa önümüzdeki sezonlar için bir sistem mi yaratacak; bu karar verilmeli. Slaven Bilic ile iddialı olursunuz, Francesco Farioli'yle gelişirsiniz.

8/15
Üstünde sonuç stresi olmadığında genç İtalyan'ın Karagümrük'te neler yaptığı ortada. Ne karar verirlerse versinler Türkiye'nin dinamiklerine hakim, Fenerbahçe taraftarının ne istediğini bilen bir teknik adam bulmalılar.

9/15
“MEYER HATALI BİR KARAR“

Bu arada Alman basını Fenerbahçe forması giyen Max Meyer'i yorumlarken ilginç ifadeler kullandı.

10/15
İRFAN CAN'A 2 MAÇ CEZA

Öte yandan Göztepe maçından sonra soyunma odasında rakip oyuncu Atakan Çankaya ile girdiği fiziki müdahaleden dolayı TFF Hukuk Müşavirliği tarafından “saldırı“ nedeniyle disipline sevk edilen İrfan Can Kahveci'nin cezası açıklandı.

11/15
Sarı-lacivertli kulübün dünya çapında olmasa da en azından Türkiye'de büyük bir kulüp olduğu belirtilen değerlendirmede, “Meyer, Sivasspor karşısında ilk maçına çıktı ve 74. dakikada oyuna girdi. Yalnızca bir hafta sonra Başakşehir karşısında ilk 11'de yer aldı. Meyer zayıf oynadı ve hatalı bir karar olduğu ortaya çıktı“ denildi.

12/15
PFDK, tecrübeli futbolcuya, rakip takım oyuncusuna yönelik 'sportmenliğe aykırı' hareketi nedeniyle 2 maç ceza verdiğini duyurdu. F.Bahçe bu kararla derin bir nefes alırken İrfan Can, Çaykur Rizespor ve Gaziantep maçlarında forma giyemeyecek. Göztepeli Atakan'a ise ceza çıkmadı.

13/15
ZORBAY KÜÇÜK 20 AY SONRA FENERBAHÇE MAÇINDA

Diğer yandan MHK Süper Lig'de 15. hafta hakemlerini açıklarken, ilginç atamalar dikkat çekti.

14/15
Fenerbahçe'nin en son 7 Mart 2020'de Denizli ile 2-2 biten maçında düdük çalan Zorbay Küçük, 20 ay sonra Sarı-Lacivertliler'in Çaykur Rize karşılaşmasına verildi.

15/15
Mete Kalkavan ise 9 ay sonra Beşiktaş'ın bir müsabakasına atandı. Kalkavan, 6 Mart 2021'de Kartal'ın Gaziantep'i 2-1 yendiği maçı yönetmişti.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.