Fenerbahçe'de dev operasyon! 4 transfer 2 ayrılık
03.12.2021

1/8
Bu sezon Süper Lig ve Avrupa'da hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de ocak ayında köklü değişiklikler yapılacak. İnce hesaplar yapan yönetim, ara transfer döneminde yapacağı hamlelerle Süper Lig'deki zirve yarışında iddialı bir konuma gelmek istiyor. Eksik bölgeleri belirleyen sarı-lacivertliler, dev operasyon için düğmeye bastı. Buna göre 4 transferle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Kanarya, bonservis geliri getirecek 2 yıldızla yollarını ayırabilir. İşte gündem yaratan transfer operasyonunun detayları...

2/8
Süper Lig'de son olarak Göztepe deplasmanında puan kaybederek lider Trabzonspor ile puan farkı iyice açılan Fenerbahçe'de hareketlilik yaşanıyor.

3/8
KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER KAPIDA

İnce hesaplarla devre arasına kayıpsız ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, devre arasında köklü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

4/8
Sarı lacivertliler, gerçekleştirilecek olan takviyelerle beraber Süper Lig'de yeniden zirve yarışında iddalı duruma gelmeyi hedefliyor.

5/8
4 TRANSFER YAPILACAK!

Hürriyet'in haberine göre; Sezonun ilk yarı boyunca yaşanan sakatlık şanssızlıkları yüzünden riskli görünen bölgelere takviye yapmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi 4 bölgede eksiklik tespit ederken, bu noktada çalışmalarına başlayacak.

6/8
Başkan Ali Koç ve yönetimi, direkt katkı sağlayacak bir golcü, yedek de soyunabilecek kapasitede bir kaleci, bir sol bek bir de orta sahanın soluna takviye yapmayı düşünüyor.

7/8
VEDAT MURIQI ISRARI

Berisha ve Serdar Dursun'dan bir türlü istediği verimi alamayan yönetim, ocak ayında golcü takviyesi yapmayı planlıyor. Bu noktada Kanarya'nın santrfor listesinin ilk sırasında Kosovalı yıldız Vedat Muriqi bulunuyor.

8/8
PELKAS VE SZALAI İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Avrupa'nın birçok ünlü kulübünün yakından ilgilendiği bilinen bazı yıldız isimlerle de devre arasında yol ayrımına gelinebilir. İyi transfer bedelleriyle gitmesi muhtemel oyuncuların başında Pelkas ve Szalai olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.