Emre Belözoğlu'nun ilk transferi Fenerbahçe'den! Ayrılığa sıcak bakıyor
02.12.2021

1/11
Süper Lig'de Medipol Başakşehir'in başına geçen ve beklenenden daha iyi bir çıkış yakalayan Teknik Direktör Emre Belözoğlu devre arası için kolları sıvadı. 41 yaşındaki teknik adam, Başakşehir yönetiminden eski kulübü Fenerbahçe'de forma giyen futbolcunun transferini istedi.

Başakşehir'de Aykut Kocaman'ın yerine teknik direktörlük görevine gelen Emre Belözoğlu, ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor. Belözoğlu, sarı-lacivertli futbolcuyu isterken Başakşehir yönetimi harekete geçti. Fenerbahçe bu transfere sıcak bakıyor.

2/11
İLK YENİLGİSİNİ KUPADA ALDI

Emre Belözoğlu teknik direktörlük kariyerindeki ilk yenilgisini Ziraat Türkiye Kupası'nda Bodrumspor'dan aldı. Kupada 4. tur maçında Bodrumspor, normal süresi 1-1 sonuçlanan mücadelede Medipol Başakşehir'i deplasmanda penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu.

3/11
LİGDE 5 GALİBİYET 1 BERABERLİK

Spor Toto Süper Lig’de ise Altay ile 0-0 berabere kalan Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun gelişi sonrası çıktığı 6 maçında ilk kez puan kaybetti. Altay’ın başındaki Mustafa Denizli’ye ilk puanını veren Belözoğlu, öncesinde oynadığı 5 maçtan da galibiyetle ayrılmıştı.

4/11
TRANSFER İÇİN KOLLARI SIVADI

Fanatik'in haberine göre; Başakşehir zirveye doğru yelken açarken, genç teknik adam transfer için kolları sıvadı. Belözoğlu, Fenerbahçe'de sportif direktör yaptığı dönemde transfer ettirdiği deneyimli oyuncuyu istiyor.

5/11
SİNAN GÜMÜŞ'Ü SORDU

Emre Belözoğlu, Sarı-Lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ü gözüne kestirdi ve Başakşehir kulübü devre arasında transfer için temaslara başladı.

6/11
BELÖZOĞLU TRANSFERDE ISRARLI

Genç teknik adam, Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini üstlendiği dönemde Sinan Gümüş'ü Genoa'dan bedelsiz olarak Kanarya'ya kazandırmıştı.

7/11
FENERBAHÇE SICAK BAKIYOR

Kadro dışı kalan Sinan Gümüş'ü Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'e istemesinin ardından Fenerbahçe de bu transfere olumlu bakıyor. Fenerbahçe'nin transferde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor.

8/11
GÜMÜŞ İSTANBUL'DA KALMAK İSTİYOR

İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Sinan Gümüş de Başakşehir'e gitmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertlilerle Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 20 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

9/11
TAKIMDAN AYRI ÇALIŞIYOR

27 yaşındaki futbolcu, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Hatta Sinan Gümüş o anlarını sosyal medya hesaplarından sık sık takipçileriyle paylaşıyor

10/11
SÖĞÜT: 'BEYAZ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR'

Gümüş'ün menajeri Dr. Erkut Söğüt kadro dışı durumuyla ilgili olarak: “Dedikodu fırtınası içinde yıpratılmaya çalışılan bir isim de Sinan Gümüş. Sanki futbola küsmüş gibi bir hava yaratılıyor. Asla öyle bir şey yok. Sinan, hala uzunca bir kariyeri olan 27 yaşında bir oyuncu. Hayatında beyaz bir sayfa açmak için tüm gücüyle çabalıyor. İnanın, her hafta kadroda yer alan futbolcular kadar çalışıyor. Kulübün programı dışında özel çalışmalar da yapıyor. Yarın oynayacakmış gibi hazır halde.“ dedi.

11/11
KÜSMÜŞ DEĞİL

“Sinan, kendisi için belirlenen programa harfiyen uyuyor. Tek eksiği resmi maç oynamıyor olması. Sahaya çıktığında fiziksel olarak her şekilde hazır olacak. Fenerbahçe teknik ekibi ne zaman çağırırsa görev yapmaya hazır ve kendisini her an oynayacakmış gibi hazır tutuyor. Herhangi bir şeye sırt çevirmiş ya da küsmüş değil. Unutulmasın ki Sinan teknik sebeplerle değil, kulübün sezon başındaki transfer stratejisi nedeniyle kadroda değil.“


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.