Beklenen karar çıktı, Vitor Pereira yerine Süper Lig'den...
01.12.2021

1/9
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Son dönemde kötü gidişata dur diyemeyen Vitor Pereira'nın İrfan Can'ı oyundan alması sabırları taşırdı. Yönetim Vitor Pereira ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

PEREİRA'YA SÜRPRİZ DÖNÜŞ

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi teknik direktör büyük merak konusu olurken, başkan Ali Koç birçok isimle görüşürken sürpriz bir şekilde Aziz Yıldırım döneminde sarı lacivertlilerde görev yapan Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile anlaştıklarını açıklamıştı.

2/9
KOÇ, TAKTİK DEĞİŞİKLİĞE GİDECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Sezona iyi başlangıç yapan ancak son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın geleceği sorgulanmaya başlandı. Derbi öncesi Pereira'nın arkasında duran Ali Koç, Pereira'nın taktiği ile ilgili değişikliğe gideceğini açıklamıştı.

3/9
DERBİDE İRFAN'I OYUNDAN ALMIŞTI

Galatasaray deplasmanında oynanan derbiye 3'lü defanstan vazgeçip 4'lü defansa geçen Vitor Pereira dev maçı kazanmıştı. Oyuncu değişiklikleri ve özellikle İrfan Can'ı oyundan çıkarması büyük tepki çekmişti.

4/9
GÖZTEPE MAÇINDA DA ÇIKARTINCA TEPKİ BÜYÜDÜ

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe'ye konuk oldu. İlk yarıda geriye düşen sarı lacivertliler, ikinci yarının hemen başında İrfan Can'ın müthiş asisti ve Serdar Dursun'un kafa golüyle 1-1 beraberliği sağladı. Pereira'nın 78. dakikada İrfan'ı oyundan çıkartması sosyal medyada yine büyük bir tepki oluşturdu.

5/9
YÖNETİM KARARINI VERDİ: YOLLAR AYRILIYOR

1-1 beraberlik ile sonuçlanan kritik maç sonrasında Vitor Pereira hakkında Fenerbahçe yönetimi kararını verdi. Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile kesinlikle yollarını ayırma kararı aldı.

6/9
FARİOLİ'NİN ADI GEÇİYOR

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine düşünülen ismin ise Süper Lig'de görev yapan bir teknik direktör olduğu öğrenildi. Derbi öncesi Vitor Pereira'nın yerine Karagümrük'te görev yapan İtalyan teknik adam Francesco Farioli'nin adı geçmişti.

7/9
HURMA YALANLAMIŞTI

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, adı Fenerbahçe ile anılan teknik direktör Francesco Farioli hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Hurma, “Fenerbahçe'nin hocamızla ilgilendiği haberleri tamamen asılsızdır.“ ifadelerini kullanmıştı.

8/9
YENİ GELECEK İSİM MERAK KONUSU

Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın ayrılması durumunda yerine gelecek ismin merak konusu olmuş durumda.

9/9
7 GALİBİYET 3 BERABERLİK 4 YENİLGİ

Fenerbahçe, Vitor Pereira yönetiminde Süper Lig'de 14 haftada 7 galibiyet 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Ayrıca sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi'nde de elenip Konferans Ligi'ne devam etme hakkı kazandı.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.