Dev transfer harekatı! Szalai gidiyor 3 yıldız geliyor
28.11.2021

1/5
Fenerbahçe'de ara transfer hareketliliği erken başladı. Macar stoper Attila Szalai’yi 20 milyon euro civarında bir rakama Chelsea’ye satması beklenen sarı-lacivertliler operasyon için düğmeye basacak. Kanarya; forvet, savunma ve kanada 3 kaliteli oyuncu alacak. İşte gündem yaratan transfer gelişmesinin detayları...

2/5
Attila Szalai'nin Chelsea ile anlaştığı iddiaları neredeyse kesinleşirken, yönetim de alternatif arayışına odaklandı. Ocak ayında takıma en az 3 takviye yapılması bekleniyor. Her gün yeni bir isim ortaya atılıyor. Şu an için forvete Vedat Muriqi ilk aday konumunda.

3/5
İtalyan basını, Lazio'nun ara transferde Bodo Glimt'ten Norveçli Erik Botheim'i kadrosuna katmak istediğini yazarken, bu durumda Muriqi'e yol görüneceği vurgulandı.

4/5
MURIQI, JANUZAJ, UMTITI

Kosovalı golcünün bonservisiyle satılamaması durumunda Fenerbahçe'ye kiralanma seçeneği ikinci olasılık olarak gösterildi... Kanada ise Adnan Januzaj gündemde. Sociedad ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 26 yaşındaki oyuncunun ocak ayında uygun bir rakama gelebileceği ifade ediliyor...

5/5
Öte yandan Szalai'nin ayrılması halinde savunmaya da alternatif bir isim alınacak. Bu mevki için de Barcelona ile yollarını ayırmaya hazırlanan Samuel Umtiti'ye teklif yapılacağı iddia ediliyor.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.