Mesut Özil: "Size kazanacağımızı söylemiştim"
23.11.2021

1/5
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, derbide hem performansı hem de müthiş futboluyla galibiyetin mimarlarından oldu. Dünyaca ünlü yıldız, maç sonrası tebrik için kendisini arayan ailesi ve arkadaşlarına, “Size iyi oynayarak kazanacağımızı söylemiştim. Çünkü hepimiz buna inanmıştık” dedi.

TÜM GÖZLER ONA ÇEVRİLMİŞTİ!

Mesut Özil, ligde Trabzonspor maçından sonra ilk kez Galatasaray derbisinde 11’de sahaya çıktı. Özellikle başkan Ali Koç’un, “Mesut artık ticari işlerini bir kenara bırakıp, Fenerbahçe ’nin başarısına odaklanmalı” sözlerinden sonra tüm gözler dünyaca ünlü yıldıza çevrilmişti.

2/5
DEV DERBİDE RESİTAL SUNDU

33 yaşındaki oyuncu, dev derbide resital sundu. Mesut, 69 metrelik deparın ardından usta işi bir vuruşla skora dengeyi getirdi.

3/5
TEBRİK TELEFONLARI YAĞDI

Tecrübeli oyuncu harika golünün yanı sıra Fenerbahçe’deki en iyi futbollarından birini sergiledi. 90 dakikanın ardından Mesut’a Almanya’daki ailesi ve arkadaşlarından tebrik telefonları yağdı.

4/5
“KAZANACAĞIMIZI SÖYLEMİŞTİM“

Yıldız oyuncunun, kendisini kutlayanlara, “Ben size geçtiğimiz günlerde yaptığımız konuşmalarda iyi oynayarak kazanacağımızı söylemiştim. Çünkü tüm takım olarak buna inandık ve çok çalıştık. Maçın sonunda da gülen taraf biz olduk” ifadelerini kullandı.

5/5
“ARKAMIZDA DURSUNLAR“

Mesut ayrıca derbi zaferinin ardından taraftara seslenerek, “Biz onları mutlu etmeye devam edeceğiz. Yeter ki onlar da bizim arkamızda olsunlar ve desteklerini sürdürsünler” dedi. (Fanatik)


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.