Fenerbahçe'de Kim Min-Jae fırtınası! Tüm istatistiklerde zirvede yer aldı
23.11.2021

1/10
Fenerbahçe’de Galatasaray'a karşı duvar olan Kim Min-Jae derbiye damga vurmuştu. Defansta makine gibi işleyen Güney Koreli stoper neredeyse tüm istatistiklerde takımın en iyisi oldu. İşte detaylar...

Sezon başında Fenerbahçe'ye gelirken kafalarda soru işaretleri oluşturan Kim Min-Jae, performansıyla kim olduğunu dosta düşmana gösterdi.

2/10
Galatasaray derbisinde iki kritik hamle ile zaferin mimarları arasına adını yazdıran Güney Koreli stoper, özellikle skor 1-1'ken Van Aanholt'un çevirdiği topa Galatasaraylı oyunculardan önce dokunmasıyla gecenin hareketine imza attı.

3/10
25 yaşındaki futbolcu, Aslantepe'de istatistiklerde rakip tanımadı. İki net gol pozisyonunu engellemesinin yanında 3 şut girişimini bertaraf etti.

4/10
HAVADAN, KARADAN GEÇİT YOK!

4 top kapıp 6 da rakip atağı uzaklaştırarak tehlikeye fırsat vermedi. Güney Koreli, takım içerisinde de farkını ortaya koydu.

5/10
Geride kalan haftalarda da rakiplerin ataklarına duvar ören Kim; 21 top kaparken 5 kez şut engellemesi gerçekleştirdi.

6/10
2 kez orta girişimine izin vermeyip 26 defa hava topundan başarıyla ayrılarak tüm değerlerde zirveyi gördü.

7/10
31 uzaklaştırma (mb 2.8) gerçekleştiren başarılı oyuncu, Szalai'nin ardından ikinci geldi. Pas başarı oranında da yüzde 52.4 ile takımın yine en iyisi oldu.

8/10
CANAVAR SAVUNMACI

Güney Kore basını, milli oyuncuları Kim Min-Jae'ye övgüler yağdırdı, Fenerbahçe'nin zaferine demir duvar savunmasıyla liderlik ettiğini yazdı. İşte o yorumlar:

9/10
- Kim her krizde Galatasaray'ın hücumunu bloke ederek takımın kazanmasına yardımcı oldu.

- Canavar savunma oyuncusu Kim, İstanbul derbisinde iki golü bloke ederek mükemmel bir performans sergiledi ve Fenerbahçe'nin geri dönüş galibiyetini destekledi.

10/10
- Fenerbahçe'nin geri dönüşlü kazanmasında Kim-Min Jae'nin büyük rolü oldu. Savaşmaktan çekinmedi ve rakibin saldırı yolunu bloke etmede liderliği ele geçirdi.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.