Diego Rossi'yle ilgili inanılmaz iddia! Meğer Fenerbahçe...
20.11.2021

1/12
Galatasaray derbisi için artık hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de Ali Koç'un 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesiyle ilgili inanılmaz bir maddeye imza attığı ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, dörtlü savunma denemelerine rağmen eleştirilen üçlü savunmayla derbiye çıkacak.

2/12
İrfan Can Kahveci'nin derbideki yeri garanti Ali Koç'un da eleştirdiği Mesut Özil ise derbide yedekler arasında olacak. İşte son dakika haberinin detayları...

3/12
Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe'nin, yarın Galatasaray'la oynayacağı derbide tek hedefi 3 puan. Sarı-lacivertlilerin hafta içinde en büyük gündemi ise takımın taktik dizilişiydi.

4/12
Teknik direktör Vitor Pereira, son yapılan üç antrenmanda iki farklı düzen denedi. Portekizli çalıştırıcı, Trabzonspor maçındaki 3-4-1-2 dizilişinin yanı sıra 4-5-1 formasyonu üzerine taktik çalışmalar yaptırdı.

5/12
Kulislerde maç içinde her iki sistemin de kullanılacağı konuşulsa da maça üçlü savunma ile başlanacak. Fenerbahçe'nin kalesini büyük bir aksilik olmazsa Berke koruyacak. Savunma üçlüsü Tisserand, Kim ve Szalai'den oluşacak. Orta dörtlüde Osayi, Mert ve Ferdi'nin yeri garanti. Pereira son isim olarak Sosa ve Zajc arasında tercih yapacak.

6/12
Önlerinde İrfan ileri ikilide ise Rossi ve Berisha yer alacak. Yedek soyunacak Mesut Özil, gidişata göre oyuna dahil olacak.

7/12
Mesut bu sezon 13 karşılaşmada forma giyerken, sadece 8'inde 11'de şans bulabildi. 4 gol-1 asistlik performans gösterdi.

8/12
Fenerbahçe'nin bedelsiz kiraladığı belirtilen Diego Rossi konusunda inanılmaz bir iddia geldi. ABD basını Fenerbahçe'nin, Diego Rossi için 10 milyon dolar ödeyerek tapusunu almak zorunda olduğunu yazdı.

9/12
Böyle bir ayrıntı, ilk kez ortaya çıktı. Bugüne kadarki performansıyla tartışma konusu olan ve Sarı-Lacivertli taraftarların büyük bölümünün beğenmediği 23 yaşındaki futbolcu için 10 milyon dolarlık ödemeyle birlikte kazan iyice kaynayabilir. Diego Rossi'nin kiralık sözleşmesi bu sezon sonunda tamamlanacak.

10/12
Ancak zorunlu satın alma maddesi hayata geçince, Sarı-Lacivertliler oyuncuyla mukavele yapmak zorunda kalacak. Sonrasında ise nasıl bir yol izleneceği henüz bilinmiyor.

11/12
Diego Rossi, günün şartlarına göre takımda da tutulabilir, elden de çıkarılabilir. Ancak her iki ihtimalde de eleştiri okları yönetime dönecek. Süper Lig'de 8 karşılaşmaya çıkan hücum oyuncusu, 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

12/12
Ancak özellikle son dönemdeki formuyla teknik heyetin de gözünden tamamen düşmüş durumda.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.