İşte Mart ayında Stefan Kuntz'un çağırması beklenen isimler...
19.11.2021

1/10
A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda gösterdiği performansla, play-off turuna kalma hakkı kazandı. Ay-Yıldızlılar, play-off turunda oynanacak mücadelelerde galip gelmesi durumunda 2022 yılında Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda yer alacak. İşte Katar yolu öncesi Mart ayında oynanacak play-off turu maçlarında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan davet bekleyen o isimler... (Kaynak: Milliyet)

2/10
Süper Lig'e verilen milli ara artık sona erdi. Tüm gözler 13'üncü oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisine çevrildi. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da yakından takip ettiği Süper Lig maçları öncesinde bir yandan da Mart ayına dair çalışmalar başladı. 2022 Dünya Kupası Play-Off Turu'nda Mart ayında sahaya çıkacak A Milli Futbol Takımı'nda kadroya davet edilicek isimler için görüşler ortaya çıktı. İşte A Milli Futbol Takımı'nın Mart ayında oynayacağı play-off turu maçlarında aday kadroya çağrılması beklenen isimler...

3/10
MUHTEMEL RAKİPLER NETLİK KAZANDI

2022 Dünya Kupası yolunda play-off maçları oynayacak A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel rakipleri belli oldu. 4'erli takımlar halinde 3 gruptan oluşacak play-off organizasyonunda A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel rakipleri İskoçya, İsveç, Portekiz, Rusya, İtalya ve Galler'den oluşuyor.

4/10
TEK MAÇ ÜZERİNDEN MART AYINDA OYNANACAK

2022 Dünya Kupası Play-Off Turu maçları 2022 yılının Mart ayında oynanacak. 4'erli takımlar halinde 3 gruptan oluşacak organizasyonda grup liderleri Katar'da yer alacak. A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri 26 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek kura çekiminde netlik kazanacak.

5/10
FERDİ KADIOĞLU - FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de bu sezon Vitor Pereira'nın sistemde bambaşka bir kimliğe bürünen Ferdi Kadıoğlu'nun da Stefan Kuntz tarafından A Milli Futbol Takımı'na davet edilmesi bekleniyor. 22 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu bu sezon sarı-lacivertli formayı 17 kez giydi. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 2'şer gol ve asist üretti.

6/10
UMUT BOZOK - KASIMPAŞA

A Milli Futbol Takımı'nda Mart ayındaki aday kadroya çağrılması beklenen bir diğer isim Umut Bozok. 25 yaşındaki santrafor bu sezon başında Kasımpaşa'ya transfer oldu. Süper Lig'de 12 resmi mücadelede şans bulan Umut Bozok rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Tecrübeli oyuncu aynı zamanda 2 asist yaptı.

7/10
DENİZ UNDAV - UNION SG

25 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu Deniz Undav, bu sezon Belçika Ligi'ne damga vurdu. Tecrübeli santrafor takımı Union SG'nin oynadığı 14 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Takım arkadaşlarıyla müthiş bir uyuma sahip olan Deniz Undav aynı süreçte 8 asist yaptı. Alman Milli Takımı'nı da tercih edebilecek olan Deniz Undav'ın Stefan Kuntz tarafından A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna dahil edilmesi ve Mart ayında çağrılması bekleniyor.

8/10
NACİ ÜNÜVAR - AJAX U21

Türk asıllı Hollandalı futbolcu Naci Ünüvar şu anda Ajax U21 Takımı'nda forma giyiyor. 18 yaşındaki sol kanat bu sezon 13 mücadelede şans buldu. Naci Ünüvar bu karşılaşmalarda 8 gol kaydetti. Genç oyuncu aynı zamanda 5 asist yaptı. Henüz milli takım tercihini yapmayan Naci Ünüvar, son olarak Hollanda U19 Milli Takımı'nda forma giydi. Naci Ünüvar'ı Stefan Kuntz'un yakından takip ettiği biliniyor.

9/10
ELAYİS TAVŞAN - NEC NIJMEGEN

Surinam, Hollanda ve Türkiye Milli Takımı'nda oynama şansı bulunan 20 yaşındaki Elayis Tavşan henüz tercihini yapmadı. NEC Nijmegen formasıyla bu sezon 11 resmi mücadelede süre alan Elayis Tavşan, 3 kez gol sevinci yaşadı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Elayis Tavşan'ı Mart ayındaki milli maçlarda aday kadroya dahil etmesi bekleniyor.

10/10
GÖRKEM SAĞLAM - WILLEM II

Türk asıllı Alman orta saha Görkem Sağlam da henüz milli takım tercihini yapmadı. 23 yaşındaki on numara bu sezon Willem II formasıyla 11 maça çıktı. Almanya Milli Takımı'nı da tercih edebilecek olan Görkem Sağlam bu mücadelelerde 1 gol ve 3 asist üretti.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.