Enner Valencia'nın transfer için talipleri artıyor! 2 ülkeden teklif...
18.11.2021

1/7
Sarı lacivertlilerin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia'nın talipleri her geçen gün artıyor. Sezona fırtına gibi başlayan yıldız isim, son dönemde yaşadığı sakatlıklar sonrasında ilk 11'de tercih edilmemesine karşın, yeniden ritm tutarak eski formuna yaklaşmak için sıkı çalışıyor. Bununla beraber Fenerbahçeli Enner Valencia için yeni transfer iddiaları gündeme geliyor. Daha önce Premier Lig ekibi Wolverhampton'ın kendisiyle ilgilendiği bilinen Enner Valencia'ya, 2 yeni talibin daha çıktığı belli oldu. İşte detaylar...

2/7
Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia'ya ocak transfer sezonu için teklifler yağıyor. Sezona fırtına gibi başlayan yıldız isim, daha sonra kısa süreli sakatlıklar yaşamış ve istediği forma şansını yakalayamamıştı.

3/7
Buna karşın Valencia'nın sıkı çalıştığı ve eski ritmine kavuşmak için mücadele ettiği ifade edilirken, yıldız isim için yeni taliplerin olduğu kaydedildi.

4/7
PREMIER LİG'DEN GELİYORLAR

Enner Valencia için ilk talibin İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton olduğu ifade ediliyor. Yıldız futbolcu için ocak transfer sezonunda Fenerbahçe ile görüşmelere başlanacak.

5/7
2 ÜLKEDEN DAHA İSTİYORLAR

Bununla beraber Enner Valencia'nın peşine 2 ülkeden daha çeşitli kulüplerin takıldığı kaydedildi. 32 yaşındaki golcü futbolcu için Meksika ve İspanya'dan teklifler olduğu ileri sürüldü. Öte yandan Valencia'nın 2023 yılına dek Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.

6/7
Enner Valencia kariyeri boyunca Emelec, Pachuca, West Ham United, Everton ve Tigres formalarını giymişti. Yıldız isim, Ekvador milli takımı ile 67 müsabakada 34 gole imza atmıştı.

7/7
Öte yandan Valencia, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 14 maçta yer alırken, 7 gol 2 asistlik performansıyla göz doldurmuştu.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.