Uğur Meleke'den derbi yorumu
18.11.2021

1/7
Uğur Meleke, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kritik derbi maçı öncesi atılan ve yenilen gol dakikaları üzerinden beIN Sports'ta değerlendirmelerde bulundu.

2/7
İLK YARI - İKİNCİ YARI

Galatasaray ilk yarılarda daha etkili Fenerbahçe, ikinci yarılarda etkili...

3/7
GALATASARAY İÇİN; 31-45

Galatasaray'da özellikle iç sahalarda ilk yarılara coşkulu başlama, rakibini yıpratma ve ondan sonra açık yakalama ana stratejisi. Bu yüzden de ne zaman yıpranır rakibiniz? İlk yarının sonlarında yıpranır, fiziksel olarak düşer, konsantrasyon olarak düşer. Galatasaray'ın en etkili olduğu yer 31-45 arası. Bu bölümde 7 gol bulmuş maçları da orada koparmış.

4/7
FENERBAHÇE İÇİN; 76-90

Fenerbahçe son 15 dakikalarda 6 gol atmış 5 gol yemiş. Fenerbahçe maçlarının son 15 dakikalarında hep aksiyon var. Ben ligde baktım mesela bir tek Antalya maçı Fenerbahçe için olumlu anlamda son bölümler. Başakşehir maçında gol yemiş, Giresun maçında gol yemiş son dakilarda, Trabzonspor maçında son dakikalarda 2 gol birden yemiş ve maçı kaybetmiş, Alanya maçında gol yemiş ve maçı kaybetmiş, Konya maçında atmış.

5/7
FENERBAHÇE'DE SON 15'LER AKSİYONLU

12 maçın 7'sinde son 15 dakikalarda aksiyon olmuş Fenerbahçe maçlarında, ya yemiş ya atmış ama olumsuz tablo biraz daha fazla dolayısıyla bence Pereira'nın Fenerbahçe'sinin, maçların son 15 dakikalarında can havliyle yaptığı hamlelerin sonuçları bunlar.

6/7
“PEREIRA'NIN TAKTİĞİ SÜPER GİTMİYOR“

Fenerbahçe'nin 12 hafta boyunca, ana taktiği çok süper gitmediği için değişiklikler sonrası ya can havliyle gol arıyor ve atıyor ya da can havliyle gol ararken yiyor. Alanya maçında olduğu gibi. Bu yüzden de Fenerbahçe'nin maçlarında son 15 dakikalarda çok aksiyon oluyor.

7/7
“KESİN BİR ŞEYLER OLUYOR“

Ben zaten maç yazıları yazarken; Galatasaray'ı Beşiktaş'ı yazıyorum ama ben Fenerbahçe maçların da yazamıyorum, sonunu bekliyorum. Çünkü kesin bir şeyler değişiyor, olağanüstü aksiyonlar oluyor...


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.