Yunanistan'dan olay Pelkas iddiası! Takasla gidiyor
18.11.2021

1/8
Fenerbahçe'de Yunan yıldız Dimitris Pelkas ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon performansı düşen Yunan yıldızla ilgili Yunan basınından flaş bir transfer iddiası geldi.

2/8
YUNANİSTAN'DAN PELKAS İÇİN OLAY İDDİA

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas bu sezon gösterdiği inişli çıkışlı performansıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Yıldız futbolcuyla ilgili ülkesinde flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

3/8
ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDE

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas bu sezon gösterdiği inişli çıkışlı performansıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

4/8
FORMA BULAMIYOR

Geçtiğimiz sezonun aksine Vitor Pereira'dan az forma şansı bulan ve bu sezon yalnızca 4 maçta ilk 11 başlayan 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 11 maçta forma giydi.

5/8
YUNAN BASININDA AYRILIK İDDİASI

Fotomaç'ın haberine göre; Pelkas için sarı lacivertli ekipten ayrılacağı yönünde haberler sıklıkla çıkmaya başlarken bu kez de Yunan basını oyuncunun devre arasında Fenerbahçe'den ayrılabileceğini belirtti.

6/8
DEMBELE'YE KARŞILIK PELKAS

Yunanistan basını Fransız ekibi Lyon'dan Moussa Dembele'ye talip olan Fenerbahçe'nin Pelkas'ı takas olarak kullanmak istediğini belirtti.

7/8
ESKİ KULÜBÜ İSTEDİ

Öte yandan Pelkas'ın eski kulübü PAOK'un da oyuncuya sezon başında talip olduğunu ancak sarı lacivertlilerin 15 milyon Euro istemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediği yazıldı.

8/8
GEÇEN SEZON 17 GOLE KATKI YAPTI

2020-21 sezonunda ülkesinin PAOK takımından Fenerbahçe'ye transfer olan Yunan orta saha, geçtiğimiz sezon 44 maçta 10 gol, 7 asistle oynamıştı. Dimitris Pelkas'ın sarı-lacivertliler ile sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.