Ercan Güven: "İkisine de sarı kart"
18.11.2021

1/8
Ercan Güven, Milliyet'teki köşesinde Fenerbahçe'deki son gelişmeleri ve başkan Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi. Yazının tamamını Milliyet gazetesini satın alarak okuyabilirsiniz.

2/8
BİR ŞEYLER SÖYLEMEK ZORUNDAYDI

Fenerbahçe, iki milli maç arası girdiği türbülansta “dur bakalım ne olacak” beklentisinden “yönetim uyuma takıma sahip çık” tepkisine uzanan “serbest düşüşe” geçince, Başkan çıkıp bir şeyler söylemek zorundaydı.“Umumi arzu üzerine” ve kaçınılmazdı Söyledi nitekim. Hem de “M”den “P”ye!

3/8
KİMSE ÇÖZEMEDİ

Takımın oynadığı sistemden mi şikayeti vardı Fenerbahçelilerin?.. Dört maçlık “na-galip” seriden en başta üçlü savunma formatını mı sorumlu tutuyorlardı. Teknik direktöre güvenlerini mi yitirmişlerdi? Müjde… Başkan, Pereira’ya sistemini gözden geçirmesini söylemiş çoktan. Bize de “yaptırımını” anlattı; Pereira ile “sonuna kadar” çalışacaktı ama “tazminatı da yoktu” hani!.. Umarız Hoca anlamıştır. Kimse çözemedi çünkü.

4/8
DİREKTİF GİTMİŞTİ BİLE

Küresel boyutta en iyi futbolculardan biri olarak tescillenmiş Mesut Özil’in “sorun giderici” olmaktan çıkıp “sorunun kendisi” haline gelmesi ile dehşete mi düşüyordu Fenerbahçeli? Hallolmuştu o mesele!.. Başkan’dan Vitor Pereira’ya “Mesut’tan yararlan”, Mesut Özil’e “ticareti bırak işine odaklan” direktifi gitmiş bile.

5/8
İKİSİNE DE SARI KART YANİ

İkisine de sarı kart yani!.. Problemi kim başlatmıştı peki? Pereira yüzüne bakmayınca mı Mesut kendini ticarete vermişti, Mesut iş dünyasına daldığı için mi Pereira onu yok farz etmekteydi? Özetle, futbolu özlenen düzeye gelecek miydi Fenerbahçe’nin? Kesin…

6/8
HEM EN İYİSİ HEM DE...

Hem ligin en iyi kadrosuna sahipti, hem de eksikleri vardı; ne demekse. Transfere erken başlayıp, en sonuna kadar fırsatları beklerken iyi futbolcular almışlar, bu arada eksikler kalmıştı herhalde. Biraz karışık ama çok net anlattı sayın Koç. Bunlar kolaydı zaten… Patron Başkandı. Emreder; yapılırdı.

7/8
ŞÜPHELER HALA BİTMEDİ

Kimi “Pereira’yı getirirken düşünecektin” diyor, kimi olmayan on numaraya üç-beş adam almayacaktın… “Mesut Özil koşmuyor” yakınmaları ile “Pereira ona düşmanlık koşuyor” şüpheleri hala bitmedi, Fenerbahçe’nin tepesinde sallanıyor.

8/8
DERBİDEN SONRA TARTIYA VURULACAK

Sayın Ali Koç’un son açıklamaları ancak Galatasaray derbisinden sonra tartıya vurulacak. Ya Galatasaray’dan alınacak bir galibiyetle “tarihi konuşmalar” sınıfına koyulacak… Ya da Galatasaray karşısında “yenemezlik serisinin” sürdürülmesi halinde “boş laflar” listesinin en başına yazılacak.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.