Kanarya'yı şampiyon yapacak golcü! Sezon başında da gündemdeydi
16.11.2021

1/15
Berisha ve Serdar Dursun'dan memnun kalmayan Fenerbahçe'de yeni forvet arayışları start verdi. Sarı lacivertli kulüp Fransa'da aradığı golcüyü buldu.

Süper Lig'de milli ara dönemi yaşanıyor. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen kulüpler, ülkelerinin milli takımlarına gitmeyen oyuncularıyla çalışmalarını sürdürüyor..

2/15
Onlardan birisi de Fenerbahçe. Sarı lacivertlilerde başkan Ali Koç, teknik direktör Vitor Pereira ve oyuncular arasında yoğun bir mesai geçiyor..

3/15
Onlardan birisi de Fenerbahçe. Sarı lacivertlilerde başkan Ali Koç, teknik direktör Vitor Pereira ve oyuncular arasında yoğun bir mesai geçiyor..

4/15
Başkan Ali Koç derbi kaybedilse dahi Vitor Pereira ile yola devam edileceğini ifade etse de, futbol otoriteleri olası bir taraftar baskısında Portekizli teknik adamın takımdan ayrılacağı düşüncesinde..

5/15
Öte yandan futbolcular ise kendilerini taraftarlara yeniden ispatlamak istiyor. Başta takımın kaptanları Mesut Özil ve Luiz Gustavo olmak üzere Galatasaray derbisinin önemini bile futbolcular, bu maçı kazanarak şampiyonluk yarışında olduklarını gösterme düşüncesinde..

6/15
Kanarya'da derbi mesaisinin yanı sıra bir başka gündem maddesi ise transfer. Özellikle takımın golcülerinden memnun olmadığını ifade eden Vitor Pereira, yönetimden bir santrfor transferi istedi..

7/15
Bu sezon Fenerbahçe'nin hücum hattında bulunan Enner Valencia 4, Mesut Özil 4, Diego Rossi 2, Mergim Berisha 2, Serdar Dursun ise sadece 1 gol kaydedebildi..

8/15
Kanarya, devre arasında takımın gol sorununu çözecek bir forvet transfer etmek istiyor.

9/15
Özellikle hem 3'lü hücum hattında, hem de tek santrfor olarak takıma katkı verecek bir golcü arayan sarı lacivertliler, aradığı ismi Fransa'da buldu..

10/15
Kanarya, sezon başında da gündemde olan Moussa Dembele için harekete geçti. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon forması giyen oyuncu için kolları sıvayan yönetim, bu transferi bu kez noktalamak istiyor..

11/15
Sezon başında sarı lacivertliler Olympique Lyon'un kapısını çalsa da taraflar anlaşmaya varamamıştı..

12/15
Fenerbahçe'de idareciler, Lyon'un sezon başında takasta Dimitris Pelkas'ı talep etmesine olumsuz yanıt vermişti. Ancak bu kez, Fransızlar'ın yine istekli olması halinde Yunan futbolcu da bu transferde kullanılabilir..

13/15
Ali Koç, Moussa Dembele'nin sadece saha içinde değil, moral anlamında taraftar üzerinde de büyük etkisi olmasını umuyor..

14/15
Olympique Lyon'un Fransız yıldızı bu sezon Ligue 1'de 6 resmi maçta süre aldı. 25 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Dembele aynı zamanda 1 asist üretti..

15/15
Dembele'nin antrenmanda geçirdiği rahatsızlık büyük korkuya yol açmıştı. Yıldız golcünün fenalaşarak bir anda yere yığılması ve titremesi takım arkadaşlarını dehşete düşürmüştü.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.