Dev transfer operasyonu! İşte listedeki 8 yıldız
16.11.2021

1/5
Süper Lig'de üst üste alınan başarısız sonuçların ardından hareketli günlerin yaşandığı Fenerbahçe’de transfer çalışmaları başladı. Kanarya, ocak ayı öncesi teknik heyetin raporu doğrultusunda takviye yapacağı bölgeleri ve isimleri belirledi. Fotomaç; forvet, kanat, bek ve kaleye transfer yapacak olan sarı-lacivertlilerin listesine ulaştı. İşte o yıldız oyuncular...

2/5
Fenerbahçe'nin 5 Ocak 2022'de başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi takviye yapacağı bölgeleri belirlediği ve oyuncu listelerini de hazırladığı öğrenildi.

3/5
GOLCÜ MEVKİSİNDE 3 ADAY!

Teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda listedeki isimlerin birkaçı ile görüşmelere başlayan Kanarya'nın forvet, kanat, bek ve kaleye takviye yapacağı ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin golcü adayları arasında 3 yıldız bulunduğu kaydedildi.

4/5
Zenit ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Azmoun'un birçok talibi olmasına rağmen bu transferde tüm şartları zorlamayı planlayan Fenerbahçe; Lazio'da gözden çıkarılan Muriqi ve Barcelona'da şans bulamayan Jong'u da listesine ekledi.

5/5
VISCA AŞKI BİTMİYOR!

Kanat transferinde Başakşehir'in yıldızı Visca için uzun süredir temasta olan Kanarya'nın bek adayları arasında da Fabricio Bustos, Nicolas Cozza yer alıyor. Altay Bayındır'ın mart ayında sahalara dönecek olmasından dolayı kaleye de takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerin ilk tercihi Gökhan Akkan, alternatifi ise Ertuğrul Taşkıran.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.