Ali Koç'tan ültimatom alınca... Vitor Pereira'dan derbi öncesi ezber bozan karar!
16.11.2021

1/11
Derbi öncesi Ali Koç'la özel bir görüşme yapan ve oynattığı sistemden vazgeçme kararı alan Vitor Pereira'nın Galatasaray maçında 4'lü defans anlayışıyla sahaya çıkacağı bildirildi.

Süper Lig'e fırtına gibi giriş yapan Fenerbahçe son haftalarda kaybettiği puanlarla zirve yarışında ağır yara aldı. Sarı-lacivertli ekip son 4 maçında 3 yenilgi, 1 beraberlik elde ederken hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

2/11
Kötü sonuçların ardından taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan F.Bahçe, lider Trabzonspor'un tam 10 puan ardına düştü. Başkan Ali Koç geçtiğimiz hafta FB TV'de camiaya umut veren açıklamalar yaptı.

3/11
G.Saray derbisinin sonucu ne olursa olsun teknik direktör Vitor Pereira ile yola devam edeceklerinin altını çizen Başkan Koç, “Biz nasıl ki 4 hafta evvel bambaşka bir noktada olup 4 hafta sonra bu noktaya geldiysek bundan sonraki 4 hafta da olumlu açıdan bambaşka bir noktaya gidebiliriz. Daha 78 puan var.

4/11
Hocamıza da takımımıza da inanıyoruz ve arkasındayız. Gerekli müdahaleleri de yapacağız, şampiyon olmamamız için bir sebep yok. Evet, çok daha zorlaştırdık. Son dönemde kazandığımız şampiyonluklara da bakarsanız zaten hep zor olmuştur. Hiçbir kolay şampiyonluğumuz yok. Belki bir nisan ayında ilan ettiğimiz şampiyonluk, onun dışında hep zor olmuştur“ ifadelerini kullandı.

5/11
Sarı-lacivertliler pazar günü Nef Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisinden galibiyetle ayrılıp hem taraftarla barışmak hem de kötü gidişe 'dur' demek istiyor. Teknik direktör Pereira dev karşılaşma öncesi ezber bozan karar aldı.

6/11
Derbiye 5 gün kala sarı-lacivertlilerde özellikle savunma hattı büyük önem taşıyor. Teknik ekip hem 3’lü savunma hem de 4’lü savunma için planlarını hazırlıyor.

7/11
3’lü savunma hattında Tisserand’ın sakatlığını atlatması bekleniyor. Serdar Aziz de artık iyileşti. Kim Min Jae ve Szalai de zaten hazır durumda. Novak ise alternatifler arasında.

8/11
4’lü savunma hattı oluşturulursa Nazım Sangare’nin sağ beke geçmesi, Novak’ın da sol bekte olması düşünülüyor. Kim-Szalai tandeminin de derbide olması hedefleniyor.

9/11
Öte yandan Tisserand’ın sağ bek olarak da oynayabilmesi avantaj oluşturuyor. Demokratik Kongolu oyuncunun hem 3’lü hem de 4’lü savunmaya uygun olması dikkatlerden kaçmıyor. Aynı şekilde Szalai’nin de sol bek özelliği bulunuyor.

10/11
Vitor Pereira, 3’lü ve 4’lü savunma düzenlerinde oynamada sıkıntı çekmiyor. Hafta sonuna kadar rakip analizleri, antrenmanlar ve futbolcuların son fiziki durumlarına göre bir karar verilmesi amaçlanıyor.

11/11
Süper Lig’de kaderini belirleyecek Fenerbahçe’de Galatasaray maçında Kim Min Jae ve Attila Szalai ikilisi büyük önem taşıyacak. Şu anda Güney Kore Milli Takımı’nda olan Kim ve Macaristan Milli Takımı’nda yer alan Szalai’nin yarından itibaren takıma katılması bekleniyor. Szalai-Kim savunmasının Galatasaray derbisinde en önemli koz olması bekleniyor.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.