Ozan Tufan'ın maçında skandal olay! Herkes şoke oldu
09.11.2021

1/10
İngiltere Premier Lig'in 11. haftasında Arsenal sahasında Ozan Tufan'ın formasını giydiği Watford'u konuk etti. Karşılaşmanın 56. dakikasında futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Ozan Tufan'ın da içinde yer aldığı ve büyük tartışmalara yol açan pozisyon İngiltere'de gündeme oturdu. İşte ayrıntılar...

2/10
ARSENAL NAMAĞLUP SERİSİNİ 8 MAÇA ÇIKARDI

İngiltere Pemier Lig'in 11. haftasında Arsenal, Emirates'te Watford'u ağırladı. Arsenal, Emit Smith Rowe'un golüyle sahadan 1-0 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü ve namağlup serisini 8 maça çıkardı.

3/10
BÜYÜK TARTIŞMALARA YOL AÇAN POZİSYON

Ozan Tufan'ın da formasını giydiği Watford ise Ranieri yönetiminde çıktığı 4 Premier Lig maçında 3. yenilgisini aldı. Arsenal-Watford karşılaşmasında 56. dakikada yaşanan pozisyon büyük tartışmalara yol açtı.

4/10
OZAN TUFAN'IN SAKATLIĞI SONRASI TOPU DIŞARI YOLLADI

Watford forması giyen Danny Rose takım arkadaşı Ozan Tufan'ın yerde kaldığını gördü ve topu dışarı bıraktı. Watfordlu oyuncular topun kendilerine gelmesini beklerken Arsenal oyuna devam etti. Pozisyonun devamında Ismaila Sarr'a yapılan hareket es geçildi. Lacazette Sarr'ın da yerde kaldığı poizsyonda topu Takehiro Tomiyasu'ya gönderdi.

5/10
TOPU WATFORD'A GERİ VERMEDEN GOL ATTILAR

Pozisyonun devamında top Arsenal'ın İngiliz yıldızı Emile Smith Rowe'un önünde kaldı ve genç futbolcu Arsenal'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından Watford forması giyen Moussa Sissoko, Ainsley Maitland-Niles'ın Sarr'a faul yaptığını ve öncesinde Arsenal futbolcularının topu kendilerine vermediğini ifade ederek hakeme itiraz etti.

6/10
'SPORTMENLİKTEN UZAK'

Watford oyuncuları da topu bilerek dışarı gönderdiklerini ve Arsenal futbolcularının sportmenlikten uzak hareket ettiklerini ifade etti. Bazı taraftarlar sosyal medyada Arsenalli futbolculara tepki göstererek “Bu da neydi? Arsenal futbolcuları tamamen sportmenlikten uzak hareket ettiler“ şeklinde yorumlarda bulundular.

7/10
'KİRLİ KULÜP! TİPİK ARSENAL FUTBOLCUSU'

Sosyal medyadan Arsenal'in attığı gole tepki gösteren bazı taraftarlar “Kirli kulüp. Tipi bir Arsenal futbolcusu Ainsley Maitland-Niles... Bu tam bir Arsenal golü. Topu Watford'a vermek yerine gol attılar. Sissoko onları azarlamakta haklı.“ yorumlarında bulundular.

8/10
RANIERI'DEN ARTETA'YA TEPKİ

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Watford Menajeri Ranieri, Mikel Arteta'ya sert tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam yaşanan olayfan oldukça mutsuzdu ve Arteta'ya çok sert ifadeler kullandı.

9/10
'BUNU BEKLEMİYORDUK! SAYGISIZLIK'

Ranieri maçın ardından olaya ilişkin şu ifadeleri kullandı; “Yaşanan sakatlık sebebiyle topu dışarı gönderdik ve tekrar bize gelmesini bekledik. Arsenal oyuncuları devam etti. Bunu beklemiyorduk. Kesinlikle yapılan bu eylemde saygısızlık vardı. Sonra topu aldık ve Sarr ile kontra atağa kalktık. Burada yapılan faul de es geçildi. Hepsinin en dürüstü biziz. Hatta safız bile diyebilirim.

10/10
'BÖYLE HİSSETTİYSE ÖZÜR DİLERİM'

Mikel Arteta ise Ranieri'ye cevaben “Böyle hissettiyse özür dilerim. Takımımın bir avantaj elde etme durumu yoktu.“ ifadelerini kullandı. Arsenal bu galibiyetle puanını 20 yaptı ve 5. sıraya kadar yükseldi. Watford ise 10 puanla 17. sırada kaldı.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.