Berisha'nın sevgilisi Vesa Vllasaliu'dan üst üste paylaşımlar
07.11.2021

1/5
Fenerbahçe'de Berisha'nın formsuzluğu yüzünden bazı taraftarlardan çirkin mesajlar alan Vesa Vllasaliu, her şeyi unutup barış çubuğu uzattı. Vesa, Berisha'nın golüyle kendinden geçti. Antwerp galibiyetinin sabahı “Ne güzel bir gün“ paylaşımı yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe geçtiğimiz akşam Belçika ekibi Royal Antwerp ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler Şükrü Saraçoğlu'nda oynadıkları ilk maçta 2-2 berabere kalmıştı.

2/5
BELÇİKA'DA ŞOV

Portekizli teknik direktör takımdaki birçok eksiğe rağmen güçlü bir ilk 11 çıkarttı ve sahadan 3-0 galip ayrılmayı bildi. Maça Mert Hakan Yandaş, İrfan Can ve Berisha'nın oyunu damga vurdu.

3/5
HAFTANIN GOLÜ SEÇİLDİ

Fenerbahçe'nin Antwerp'i yendiği maçta harika bir gole imza atan Berisha'nın hareketi UEFA'da haftanın golü seçildi. Daha önce gol yollarındaki etkisizliği nedeniyle eleştirilen ve kız arkadaşına kadar giden tepkiler, bu gol sonrası değişti.

4/5
SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETMİŞTİ

Mergim Berisha'nın güzel sevgilisi Vesa Vllasaliu, taraftarlarla arayı düzeltti. Forvet oyuncusunun formsuzluğu yüzünden bazı taraftarlardan çirkin mesajlar alan Vesa, sosyal medyadan isyan etmişti.

5/5
KUTLAMALI PAYLAŞIMLAR

Berisha'nın sevgilisi 3-0'lık Antwerp zaferini doyasıya kutladı. Instagram hikayelerini adeta Fenerbahçe paylaşımlarıyla doldurdu. Sabah yaptığı paylaşımda, “Ne güzel bir gün, çok mutluyum“ ifadesine yer verdi. Taraftarlar sosyal medyada bu paylaşıma yorum yağdırdı.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.