Fenerbahçe'den nokta atışı golcü hamlesi! Yıldız isim ikna oldu
05.11.2021

1/9
Fenerbahçe golcü soruna noktayı koyuyor. Başkan Ali Koç yönetiminde birçok yıldızı transfer eden ve golcülerden yana şansı tutmayan sarı lacivertliler Ocak ayı transfer dönemi için nokta atışı yapıyor. İşte transferdeki son detaylar...

2/9
FENERBAHÇE AVRUPA'DA ŞOV YAPTI

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçında Frankfurt ile 1-1, Olympiakos'a sahasında 3-0 yenilen Fenerbahçe Antwerp ile de 2-2 berabere kalmıştı. Grup ikinci maçlarında dün gece sarı lacivertliler dün gece Belçika'da Antwerp'i 3-0 gibi net bir skorla yendi ve Avrupa'da üst tur şansını devam ettirmiş oldu.

3/9
İLK HEDEF GOLCÜ

Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar ve özellikle Konyaspor'a karşı oynanan son maçta yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği kadroyu bir türlü sahaya süremeyen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Pereira ve yönetimin ilk hedefi golcü.

4/9
REKORLA TRANSFER OLMUŞTU

Fenerbahçe'de 2. kez başkan seçilen ve birçok golcü transferine imza atan başkan Ali Koç, Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedat Muriqi'de verim almıştı. Sezon biter bitmez Kosovalı golcü Vedat Muriqi rekor bir bonservis ücreti ile İtalyan devi Lazio'ya transfer olmuştu.

5/9
FENERBAHÇE HAREKETE GEÇTİ

İtalyan ekibi Lazio'da gider gitmez yaşadığı sakatlık ve Covid-19 nedeniyle bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Kosovalı golcü için Fenerbahçe'de yeniden devrede! Sarı-Lacivertliler, Lazio’da bir türlü istediği kadar süre alamayan ve gözden düşen 27 yaşındaki oyuncuyu kadroya katmak için kolları sıvadı.

6/9
VEDAT DÖNMEYİ ÇOK İSTİYOR

Yönetim henüz ne Lazio’ya ne de Vedat Muriqi teklif yapmadı. Takımında mutsuz olan 27 yaşındakik Kosovalı golcünün Sarı- Lacivertliler’e dönmeyi çok istediği öğrenildi. Bu nedenle yıldız futbolcuyu ikna etme konusunda sıkıntı yaşanması beklenmiyor.

7/9
FORMÜL ARAYIŞINDALAR

Yönetim için bu transferdeki en büyük zorluk, Vedat Muriqi'e geçen sezon yaklaşık 20 milyon Euro ödeyen Lazio ile ortak noktada buluşmak. Fenerbahçe, İtalyanlar’ın ‘evet’ diyeceği bir formül arayışında.

8/9
ZORUNLU SATIN ALMA

Sarı- Lacivertliler’in masaya, zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle oturması bekleniyor. Bu opsiyonun devreye girmesinin bazı performans şartlarına bağlanması da muhtemel. Asıl önemli nokta, zorunlu satın alma bedelini belirlemek.

9/9
9 MAÇ 1 ASİST

Fenerbahçe yönetimi sonraki satıştan yüksek bir pay vererek teklifi cazip kılmaya çalışacağı kaydedildi. 27 yaşındaki Kosovalı golcü Vedat Muriqi İtalyan devi Lazio ile bu sezon 9 maçta forma giyerken sadece 1 asiste imza attı.


Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow

Jayden Oosterwolde: Beraberlik adil bir netice oldu

Arrow

4 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Jose Mourinho'dan flaş açıklamalar!

Arrow

Sofyan Amrabat: 'Bana göre iyi bir iş çıkardık'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.