Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü duyurdular! İlk görüşme yapıldı, kariyerinin zirvesinde
03.11.2021

1/14
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın karşılaşacağı Royal Antwerp maçına odaklandı. Vitor Pereira, sakatlar nedeniyle kadro oluşturmakta zorlanıyor. Golcülerinden beklenen verimi alamayan sarı-lacivertli ekip bir yandan devre arası transferi için düğmeye bastı. Tunus basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, yıldız golcü ile görüştü.

2/14
SARI-LACİVERTLİ EKİPTE 5 SAKAT

Fenerbahçe, Royal Antwerp maçına 5 sakat oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte, sakatlıkları bulunan Gustavo, Valencia, Altay, Serdar Aziz ve Mesut Özil, görev alamayacak. Bu oyuncuların yanı sıra Serdar Dursun, Burak Kapacak ve Crespo ise Avrupa listesinde yer almadığı forma giyemeyecek.

3/14
BERKE TAKIMI SIRTLAYACAK

Sarı-lacivertli ekipte Berke Özer, uzun bir süre takımı sırtlayacak. Omzunda kırık tespit edilmemiş olmasına rağmen acromioclavikuler seperasyon gözlemlenen Altay Bayındır, ameliyat edildi. Tedavisi süren Altay'ın yokluğunda Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertlilerin kalesi Berke Özer'e emanet edilecek.

4/14
NAZIM BEKLENENİN ALTINDA KALDI

Sarı-lacivertli ekipte düzenli olarak forma giyemeyen ve ilk 11 yarışında takım arkadaşlarına göre geride kalan Nazım Sangare, teknik heyetin beğenisini toplayamadı. Avrupa'da önemli maça çıkacak sarı-lacivertli ekipte Nazım'ın yedekler arasında yer alması beklenirken yerine Osayi-Samuel'in ilk 11'de yer alması bekleniyor.

5/14
WAHBI KHAZRI İDDİASI

Ligde geride kalan 11 hafta sonunda hücum yollarında sorun yaşayan Fenerbahçe, çözümü Fransa'da buldu. Tunus basınında yer alan haberlerde sarı-lacivertlilerin St.Etienne formasıyla sezona müthiş bir başlangıç yapan Wahbi Khazri ile görüştüğü iddia edildi.

6/14
ŞARTLAR ZORLANACAK

Sezon sonunda Fransız ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki golcüyü ocak ayında kadrosuna katmayı planladığı belirtilen Kanarya'nın görüşmelerde şartları zorlayacağı da vurgulandı.

7/14
OYANMAYA SICAK BAKIYOR

Haberde; Mesut Özil ile birlikte Fenerbahçe'de başarılı olabileceği yorumlanan yıldız futbolcunun Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı da yer aldı.

8/14
KARİYERİNİN ZİRVESİNDE

Profesyonel kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birini yaşayan Khazri, Fransa Ligi'nde oynadığı 12 lig maçında 7 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu, ülkesi Tunus'un da Dünya Kupası Elemeleri'ndeki 4 karşılaşmasında 3 gol sevinci yaşadı.

9/14
68 METREDEN GOL ATTI

Öte yandan Fransa Ligue 1'de Metz ile Saint-Etienne arasında oynanan maçta Saint-Etienne'in Tunuslu oyuncusu Wahbi Khazri, inanılmaz bir gole imza attı. 16. dakikada takımı 1-0 gerideyken ve baskı yerken kendi ceza alanından topu alan Khazri, orta yuvarlağa gelirken rakip kaleci Alexandre Oukidja'yı önde görüp kaleyi denedi. Havada süzülen top ağlarla buluştu. Khazri'nin topa vurduğu mesafe, 68 metre olarak açıklandı. Metz - Saint-Etienne maçı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

10/14
95 GOL 58 ASİST

Kariyerinde Bastia, Bordeaux, Sunderland, Rennes ve St.Etienne formaları giyen Khazri, 379 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 95 kez rakip fileleri havalandıran Tunuslu futbolcu, 58 de asist yaptı.

11/14
MURIQI GÖZDEN DÜŞTÜ

Öte yandan sarı-lacivertli kulübün bir başka golcü adayı Vedat Muriqi, Lazio'da gözden düştü. Simeone Inzaghi yönetiminde forma şansı bulmakta zorlanan Vedat Muriqi, Sarri'nin de gözüne giremedi.

12/14
AYRILMASI BEKLENİYOR

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Maurizio Sarri, Vedat Muriqi'yi kadroda düşünmüyor. Başkan Lotito ile ilerleyen günlerde bir araya gelecek Sarri'nin kadroda düşünmediği isimleri listelediği ve başkana ileteceği iddia edildi.

13/14
FENERBAHÇE İDDİASI

İtalyan basını Vedat Muriqi için Fenerbahçe'nin de devrede olduğunu iddia etse de Corriere dello Sport'taki haberin detayında Sarı Lacivertlilerin Vedat için bir girişimde bulunmayacağı aktarıldı.

14/14
17.5 MİLYON EUROYA GİTTİ

2020-2021 sezonunu başında 17.5 milyon Euro + bonuslar karşılığnda Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi başkent ekibinde 43 karşılaşmaya çıktı. Kosovalı golcü 43 maçta 2 gol kaydederken asist katkısında bulunamadı.


Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.