Fenerbahçe'ye Brezilyalı yıldız!
02.11.2021

1/4
Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, son haftalarda üst üste kayıplar yaşadı. Morallerin bozuk olduğu Kanarya'da bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira, Shanghai’den eski öğrencisi Brezilyalı yıldız Oscar'ı Fenerbahçe’ye getirebileceğini söyledi. İşte tüm detaylar...

2/4
Kötü sonuçlar nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Pereira, yöneticilere sürpriz bir teklifte bulunarak, Oscar'ın astronomik olmayan bir rakama F.Bahçe'ye gelebileceğini kaydetti. Oscar'ın yeniden Avrupa'ya dönmek istediğini belirten Portekizli çalıştırıcı, yönetimin onay vermesi halinde ocakta transferin gerçekleşebileceğini vurguladı.

3/4
Shanghai ile sözleşmesi Kasım 2024'te bitecek olan 30 yaşındaki Oscar, asıl mevkisi olan 10 numaranın yanı sıra sol kanat ve merkez orta saha olarak da görev yapıyor.

4/4
60 MİLYONA TRANSFER OLMUŞTU!

2017'de Chelsea'den Shanghai'ye 60 milyon Euro'ya transfer olan Oscar, Çin kulübünde 105 maçta 32 gol attı, 70 asist yaptı.


Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.