Yazarlardan Pereira yorumları; Kalmalı mı, devam mı etmeli?
01.11.2021

1/7
Sabah Spor yazarları Gürcan Bilgiç ve Ali Gültiken, “F.Bahçe yönetimi, Pereira ile yollarını ayırmalı mı, yoksa sonuna kadar devam mı etmeli?“ sorusunu cevapladı.

2/7
“ŞAMPİYONLUK FUTBOLU OYNATMADI“

GÜRCAN BİLGİÇ:
Vitor Pereira, takımında lider oyuncusu olduğunda bile Fenerbahçe'ye şampiyonluk futbolu oynatmadı. Hedef takım, topu rakibe bırakmaz. Sistem ve oyuncular üzerinden yaptığı deneyler de cabası…

3/7
“ALİ KOÇ'UN YERİNDE OLSAM...“

GÜRCAN BİLGİÇ:
Kadro, ne fizik olarak iyi seviyede ne de performans olarak geçen sezonlardan daha iyi. Her şey kötüye gitmiş. Ali Koç'un yerinde olsam beklentileri nasıl karşılayacağını ve neden karşılayamadığını sorar, cevabı dikkatle dinlerdim.

4/7
“PEREIRA İLE GELİŞECEĞİNE İNANMIYORUM“

GÜRCAN BİLGİÇ:
İkna olduysam devam ederim. Olmazsam vedalaşırım. Performans testlerini yaptırmayan, kendi karnesini saklayan bir hoca var karşısında. Bana kalsa kulüpten içeri sokmazdım ama Fenerbahçe'yi ben yönetmiyorum. Pereira ile bu takımın gelişeceğine-büyüyeceğine de inanmıyorum.'

5/7
“KREDİSİ FAZLA DEĞİL“

ALİ GÜLTİKEN:
Teknik adam konusunda en önemli şey güven meselesi. Bunun kırıldığı noktada bir şeyleri tamir etmek zor oluyor. Pereira yeni gelen bir hoca olsa belki konu farklı bir şekilde değerlendirilebilir. Ama geçmişte de Fenerbahçe'de çalışan ve bilinen bir isim olduğu için artık kredisi fazla değil.

6/7
“SIKINTI, OYUN KALİTESİNDE“

ALİ GÜLTİKEN:
Genel olarak baktığımızda şu anda sıkıntı oyuncu kalitesinde değil, oyun kalitesinde görülüyor. Buradaki ana sebebin de sistemden kaynaklandığı ve oyuncuların buna adapte olamadığı net bir şekilde görülüyor.

7/7
“MAKUL OLAN VEDALAŞMAK“

ALİ GÜLTİKEN:
Pereira'nın oyuncuları bir şeylere ikna etmesi ve onların da Portekizli'ye güvenme süreci de zor görünüyor. O yüzden vedalaşmak en makul sonuç olabilir. Tabii başka bir sorun da Pereira gittikten sonra yerine kimin geleceği.


Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.