Fenerbahçe'de milli futbolcuyla yollar ayrılıyor! Vitor Pereira'nın gözüne giremedi
01.11.2021

1/10
Süper Lig'de son olarak Konyaspor'a konuk olan ve sahadan mağlup ayrılan Fenerbahçe, üst üste 3'üncü kez mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde eleştirilerin bir numaralı hedefi olan Teknik Direktör Vitor Pereira'nın flaş bir karar aldığı iddia edildi. Portekizli çalıştırıcının milli futbolcunun takımdan ayrılmasını istediği vurgulandı. İşte transfer gelişmesinin ayrıntıları...

F.BAHÇE'DE İLK AYRILIK GERÇEKLEŞİYOR

Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta da sahadan mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde kötü gidişat sonrası Portekizli çalıştırıcı eleştirilerin odak noktası haline geldi. Tecrübeli çalıştırıcının milli futbolcu ile yolların ayrılmasını istediği iddia edildi. İşte transfer gelişmesinin detayları...

2/10
OCAK AYINDA BÜYÜK REVİZYON

Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor'a konuk oldu. Kritik mücadele ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Süper Lig devi üst üste 3'üncü kez sahadan mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'de kötü sonuçların ardından devre arasında kadroda büyük bir revizyon yapılması planlandığı belirtildi.

3/10
KADRO İSTİKRARSIZLIĞI DEVAM ETTİ

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen oyuncuların büyük bir bölümü beklenen seviyede performans sergileyemedi. Sarı-lacivertlilerde sezon başında göreve gelen teknik direktör Vitor Pereira üst üste alınan kötü sonuçlar ve kadro istikrarsızlığına çare olamadı.

4/10
11 HAFTADA 14 PUAN

Süper Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan sarı-lacivertliler; ilk 11 hafta sonunda 14 puan kaybetti. Vitor Pereira'nın öğrencileri bu karşılaşmalarda 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı.

5/10
DEVRE ARASINDA BÜYÜK DEĞİŞİM

UEFA Avrupa Ligi'nde de kötü gidişatın devam ettiği sarı-lacivertlilerde, devre arası transfer döneminde büyük bir revizyona gitme kararı alındı. Birçok futbolcuyla yollarını ayırmayı hedefleyen Fenerbahçe idarecileri, takıma katkı sağlamayan oyuncuların maaş yükünden de kurtulmayı hedefledi.

6/10
NAZIM SANGARE İLE YOLLAR AYRILIYOR

Fenerbahçe'de uzun uğraşlar sonucu Antalyaspor'dan transfer edilen Nazım Sangare'nin takımdan ayrılması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen 27 yaşındaki sağ bek, beklentilerin çok uzağında kaldı.

7/10
FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANDI

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'dan geçtiğimiz sezonun başında transfer edilen Nazım Sangare, Fenerbahçe'de hiçbir zaman düzenli olarak forma giyemedi. Tecrübeli sağ bek, ilk 11 yarışında takım arkadaşlarının gerisinde kaldı.

8/10
GEÇEN SEZONU GERİDE BIRAKTI

Fenerbahçe'de devre arasında takımdan ayrılması yönünde karar alınan Nazım Sangare, bu sezon 9 resmi maçta görev aldı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda takım arkadaşlarına 3 asist yaptı. Nazım Sangare, 2020-2021 sezonunda toplamda 1 gol ve 1 asist üretmişti.

9/10
SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Vitor Pereira'nın gözüne giremeyen 1,85 boyundaki sağ bekin sözleşmesi 2024'te sona erecek. Güncel piyasa değeri 2,4 milyon euro olan Nazım Sangare'ye Spartak Moskova'nın talip olduğu öğrenildi.

10/10
MOSKOVA'YA DÜŞÜK BEDEL

Fenerbahçe idarecilerinin bu transfere sıcak baktığı ve düşük bir bedelle milli futbolcunun Spartak Moskova'ya gitmesine izin vermeyi düşündüğü belirtildi.


Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.