Fenerbahçe'nin genç yıldızına Tottenham talip oldu! Dev transfer planı...
30.10.2021

1/9
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Fenerbahçe'nin genç yıldızını transfer listesine dahil etti. Londra temsilcisinin yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı ve performansını düzenli olarak takip ettiği öğrenildi.

TOTTENHAM'DAN DEV PLAN

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesi son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerin kilit isimlerinden olan genç yıldızın Premier Lig devi tarafından yakından takip edildiği ortaya çıktı. İşte Tottenham'ın transfer etmek istediği o isim...

2/9
MESUT ÖZİL YOK

Süper Lig’in 11. haftasında bu akşam deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, dün Konya’ya gitti. Sarı-lacivertliler hazırlıklarını dün itibariyle İstanbul’da tamamladı ve ardından Konya’ya hareket etti. Sakatlıkları olan Mesut Özil ve Serdar Aziz kafilede yer almadı.

3/9
TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ

Fenerbahçe kafilesini Konya’da havaalanında yüzlerce taraftar karşıladı. Taraftarların tezahüratları arasında takım otobüsüne binen futbolcular ve teknik heyet, kamp yapacakları otele doğru hareket etti.

4/9
HEDEF GALİBİYET

Süper Lig'de oynadığı son 2 maçta da sahadan mağlup ayrılan Fenerbahçe'de Konyaspor maçında tek hedef galibiyet. Sarı-lacivertlilerin bir yandan da Ocak ayı için transfer çalışmalarına başladığı biliniyor.

5/9
TOTTENHAM TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Fenerbahçe’nin sezon başında transfer ettiği Kim Min Jae için Tottenham takibini sürdürüyor. Güney Koreli stoper için İngiliz kulübü scout çalışmalarını kesmedi.

6/9
HEDEF UZAKDOĞU

Sarı-lacivertlilerden önce de Kim’i takip eden Tottenham, transfer için çabasını sürdürüyor. Kadrosunda Güney Koreli yıldız Heung Min Son’u da bulunduran Londra temsilcisi, Uzakdoğu’daki başarısını artırmak istiyor.

7/9
FENERBAHÇE'DE MAÇLARI TAKİP EDİLİYOR

Son sayesinde başta ülkesi olmak üzere Asya ülkelerinde dikkat çeken Tottenham, Kim hamlesini bu açıdan da önemsiyor. Kim’in Fenerbahçe’de maçları takip edilirken, performansı düzenli olarak izleniyor.

8/9
SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Güney Koreli savunmacı, sarı-lacivertliler ile 2025'e kadar sözleşme imzaladı. Süper Lig devi, Kim transferi için Çin Kulübü BJ Guoan'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

9/9
11 MAÇA ÇIKTI

Sarı-lacivertlilerin genç savunmacısı şu ana kadar savunmada gösterdiği istikrarlı performansla dalga geçti. Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olmasına rağmen Kim, 11 maçlık süreçte takıma karşı bir uyum sorunu yaşamadı.


Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.