Yıldız futbolcunun eşinden Fenerbahçe paylaşımı! Taraftarı heyecanlandırdı
28.10.2021

1/10
Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde üst üste kötü sonuçlar alan Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde olan yıldız futbolcunun eşi, iddiaların yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o paylaşım...

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta rakiplerine mağlup olan Fenerbahçe'de sürpriz bir son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemine gelen tecrübeli oyuncunun eşinden Süper Lig deviyle ilgili bir paylaşım geldi.

2/10
SÜPER LİG'DE PEŞ PEŞE 2 MAĞLUBİYET

Fenerbahçe'de galibiyet serisinin ardından kötü gidişat başladı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de oynadığı son iki maçta önce Trabzonspor ardından da Alanyaspor'a mağlup oldu. Öte yandan Avrupa Ligi'nde oynanan Antwerp maçında da üstünlük korunamadı ve sahadan 1 puanla ayrılındı.

3/10
TARAFTARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Sarı-lacivertlilerde kötü gidişat taraftarla; yönetim ve teknik heyetin de arasını açtı. Fenerbahçe tribünleri, Süper Lig'de oynanan Alanyaspor maçının ardından Ali Koç ve Vitor Pereira'yı davet etti. Bazı taraftarlar da futbolcuları yuhaladı.

4/10
BERISHA VE SERDAR İSTENİLENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla sezon başında kadrosuna kattığı Serdar Dursun ve Mergim Berisha forvette bir türlü istenilen performansı sergileyemedi. Tecrübeli futbolcular bu sezon sarı-lacivertlilere 1'er gol katkısı verdi.

5/10
OCAK AYINDA SANTRAFOR TAKVİYESİ

Süper Lig devinde santrafor mevkiinde istenilen noktaya bir anlamda ulaşılamamasının ardından yönetim ve teknik heyet devre arası transfer döneminde takıma forvet takviyesi yapma yönünde karar kıldı. Sarı-lacivertlilerin gündemine yıldız futbolcunun geldiği iddia edildi.

6/10
EDIBE MURIQI'DEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe'nin transferi için harekete geçtiği iddia edilen Vedat Muriqi'in eşi Edibe Muriqi, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Televizyonda yer alan haberin fotoğrafını çeken Edibe Muriqi, Orhan Ölmez'in 'Hayallerim' şarkısını paylaşımına ekledi.

7/10
AYRILIK İDDİASI

Tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken geçtiğimiz günlerde İtalyan basınında yer alan haberin de bu paylaşımla birlikte onaylandığı iddia edildi. Çizme medyasında yer alan habere göre; Lazio'da kötü gidişatın ardından Vedat Muriqi'in takımdan ayrılmasına izin verileceği belirtildi.

8/10
17.5 MİLYON EURO ARTI BONUSLAR

Lazio'nun büyük umutlarla kadrosuna kattığı Vedat Muriqi, 2019-2022 sezonunun başında İtalyan ekibine 17 milyon 500 bin euro ve bonuslar karşılığında transfer olmuştu. Kosovalı santrafor, Çizme ekibinde bir türlü istenilen performansı sergileyemedi.

9/10
42 MAÇTA 2 GOL

Tecrübeli oyuncu Lazio formasıyla şu ana kadar 42 resmi karşılaşmada şans buldu. Kosovalı golcü bu karşılaşmalarda rakip fileleri 2 kez havalandırarak, büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

10/10
FENERBAHÇE'DE PARLADI

Kariyerinde Besa Kavaje, Teuta, Rizespor, Gençlerbirliği, Giresunspor, Fenerbahçe ve Lazio formaları giyen Vedat Muriqi, sarı-lacivertli takımda adeta yıldızlaştı. Tecrübeli futbolcu 36 resmi maçta 17 gol ve 7 asist üretmişti.


Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.