Fenerbahçe'de Arda Güler ve Muhammed Gümüşkaya bombası! Avrupa kulübü peşinde
22.10.2021

1/14
Bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe, Trabzonspor yenilgisiyle liderlik fırsatını kaçırdı. Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken sarı-lacivertli ekipte futbolcular Avrupa'nın ilgisini çekiyor. Fenerbahçe'nin genç yetenekleri Arda Güler ve Muhammed Gümüşkaya için yeni gelişmeler yaşandı.

Fenerbahçe'de sezon başında göreve gelen Vitor Pereira takıma yeni bir futbol anlayışı kazandırmak için kolları sıvamıştı. Üçlü savunmayı takımına uygulatan Portekizli hoca bu sistemle şampiyonluğu getirmek istiyor.

2/14
CAULKER RESMİ MAÇTA FORMA GİYMEDEN GİTTİ

Bu anlayışa uygun olarak Pereira, sezon başında transfer edilen Steven Caulker için hiçbir resmi maçta forma giymeden gönderilebilir raporu verdi. Yıldız isim, eski hocasının takımı olan Gaziantep FK'nın yolu tuttu.

3/14
GENÇLERE ÖNEM VERİYOR

Özellikle gençlere çok önem veren ve bunu Muhammet Gümüşkaya ve Arda Güler'in performansını yükselterek, Burak Kapacak'ın gelişimi için üzerinde yoğun çaba harcayarak gösteren Pereira, ara transferde de genç oyuncuları takıma kazandırmak istiyor.

4/14
ARDA GÜLER'İN PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin birçok ismi için Avrupa kulüpleri devreye girdi. Sarı-lacivertli takımın göz bebeklerinden olan Arda Güler büyük ilgi ile takip ediliyor. Güler'i Club Brugge'ün alt yapı takımı olan Club NXT takip ediyor.

5/14
44 DAKİKADA 1 ASİST

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi ön elemeleri ve Süper Lig'de oynadığı 3 maçta oyuna sonradan dahil olan genç futbolcu, şu ana kadar 44 dakika şans bulabildi. Arda Güler bu karşılaşmalarda 1 asistlik katkı sağladı.

6/14
2 YIL SÖZLEŞMESİ KALDI

Sarı-lacivertlilerde takım adına oldukça önemli bir potansiyel barındıran genç isim, sezon başında A takıma katıldı. 2005 doğumlu on numaranın Süper Lig devi ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek.

7/14
MUHAMMED GÜMÜŞKAYA BRUGGE'ÜN RADARINDA

Fenerbahçe'nin bir diğer genç ismi Muhammed Gümüşkaya, tıpkı Arda Güler gibi parlamaya devam ediyor. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın verdiği şansları iyi değerlendiren Gümüşkaya kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi. Genç oyuncu Belçkia ekibi Club Brugge'ün radarında bulunuyor.

8/14
SZALAI'NİN PİYASASI GENİŞ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında kadrosuna kattığı Macar savunmacı Attila Szalai, sarı-lacivertlilerde yakaladığı performans ile birçok Avrupa takımını peşinden koşturuyor.

9/14
20 MİLYON EURO

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Szalai'ye gelen teklifler hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Koç, '20 milyon avro altını konuşmam' demişti. Fenerbahçe'nin transfer satışından önemli bir bonservis rakamı elde etmesi bekleniyor.

10/14
TRANSFER SİHİRBAZI MONCHI PEŞİNDE

Attila Szalai için 2 La Liga ekibi büyük ilgi gösteriyor. İspanyol basını Kim Min-Jae ile iyi bir ikili olan Macar savunmacı için Sevilla'nın devrede olduğunu yazdı. Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin oyuncuyla bizzat ilgilendiğini belirtti.

11/14
ATLETICO MADRID DE TALİP

Szalai ile ilgilenen bir başka kulüp ise son şampiyon Atletico Madrid oldu. Sevilla ilgileniyor. İspanyol gazetesi AS, Attila Szalai için Atletico Madrid'in devreye girdiğini yazdı. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Attila Szalai için 2 milyon avro bonservis bedeli ödenmişti. Genç oyuncunun, haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

12/14
ALTAY BAYINDIR'IN TALİBİ ÇOK

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır için büyük kulüplerinde devrede olduğu biliniyor. İngiltere'den Newcastle United, Hollanda'dan Ajax ve İtalya'dan Inter ciddi şekilde transferle ilgileniyor.

13/14
BİR DİĞER İSİM PELKAS

Yunanlı milli oyuncu Dimitris Pelkas piyasası olan bir başka Fenerbahçeli isim olarak öne çıkıyor. Pelkas için İspanya Ligi'nden 2 talip olduğu öğrenildi. Öte yandan Bologna da Pelkas'ı transfer listesinde tutuyor. Sarı lacivertlilerde, gösterdiği performansla taraftarın takdirini toplayan Yunan oyuncunun, gelen teklifler sonrası kararı yönetime bıraktığı ve alınacak karar saygı duyacağı ifade edildi.

14/14
10 MİLYON EURO

27 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro seviyelerinde resmi teklifler olduğu belirtildi. Pelkas'ın 2023 yılına kadar sarı lacivertlilerle sözleşmesi bulunuyor.


Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow

Hollanda basını Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'i konuştu!

Arrow

‘Borsa Ligi'nde Fenerbahçe uçuşta

Arrow

Fenerbahçe'de En-Nesyri’nin 7 maçtır golü yok

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.