Bustos açıkladı! "Fenerbahçe için heyecanlanmıştım..."
06.09.2021

1/6
BUSTOS'TAN FLAŞ FENERBAHÇE SÖZLERİ

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki 25 yaşındaki Arjantinli sağ bek Fabricio Bustos, sarı lacivertli kulübe transferiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

2/6
“FENERBAHÇE İÇİN HEYECANLANMIŞTIM“

ESPN'e konuşan Bustos, “Benim için çok karmaşık bir haftaydı. Türkiye'ye gitmek üzereydim. Transfer için görüşmeler uzun sürmüştü. Fenerbahçe'ye gideceğim için çok heyecanlıydım. Kariyerim ve geleceğim için çok büyük bir adım olacaktı.“ dedi.

3/6
“SON ANDA FİKİR DEĞİŞTİRDİLER“

Bustos, “Kulüp son anda fikir değiştirdi ve çok yüksek bir bonservis bedeli istedi. Kulübümün sözleşmesinin son senesindeki bir oyuncu için bu kadar yüksek bonservis bedeli istemesi de çok nadir bir olay. Bana bu yaşananlar çok garip geldi.“ ifadelerini kullandı.

4/6
2.5 MİLYON EURO

Fenerbahçe ile Independiente arasındaki görüşmelerin 2.5 milyon euro bonservis bedeli üzerinden nihayet erdikten sonra anlaşmanın neden bozulduğuyla ilgili gelen soruya Bustos, “Bunu neden yaptıklarını, Independiente yönetimi daha iyi bilir!“ diyerek imzalı bir cevap verdi.

5/6
“INDEPENDIENTE İLE GÖRÜŞMÜYORUM“

Independiente ile sözleşme görüşmesi yapmadığını belirten Bustos, “Independiente ile pazarlık ya da görüşme halinde değilim. Kimse beni aramadı. Ben de kimseyi aramadım.“ cevabını verdi.

6/6
HAZİRAN 2022'DE SERBEST

Fabricio Bustos'un Independiente ile sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecek ve Ocak 2022'de istediği kulüple transfer görüşmesi yapma konusunda serbest olacak.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.