Fenerbahçe'de Enner Valencia alev aldı! Emre Belözoğlu detayı
31.08.2021

1/11
Yeni sezona 3 galibiyetle giren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekipte Enner Valencia performansıyla parlayan isim oldu. Valencia'nın çıkışındaki Emre Belözoğlu detayı dikkat çekti.

Fenerbahçe, Süper Lig'de 3'te 3 yaptı ve 9 puanla zirvedeki Trabzonspor'u takip etti. Takımdaki eksiklere rağmen sarı-lacivertli ekip milli araya kayıpsız girdi. Vitor Pereira'nın takımda öne çıkan isim ise performansıyla alev alan Enner Valencia oldu.

2/11
VALENCIA RÜZGARI

Fenerbahçe'ye neredeyse 'sıfır beklenti' ile transfer olan Enner Valencia, son dönemde sarı lacivertli taraftarların en çok güvendiği oyuncuların başında geliyor.

3/11
ZOR GÜNLER GEÇİRDİ

Tigres'ten Fenerbahçe'ye bonservissiz olarak transfer olan Enner Valencia, Erol Bulut tarafından çoğunlukla kanat oyuncusu olarak tercih edildi. İlk geldiği haftalarda koronavirüsün etkisi ve kız kardeşinin kaçırılması nedeniyle zor günler yaşayan Valencia, performans göstermekte zorlandı

4/11
İLK GOLÜNÜ 6. MAÇTA ATTI

Fenerbahçe formasıyla ilk golünü, 6. maçında Trabzonspor'a karşı attı. Bir sonraki maçta Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederken Valencia asistle galibiyete imzasını attı.

5/11
KORONAVİRÜS VE SAKATLIK

Tam performansını artırmışken koronavirüs ve kas kopması nedeniyle 1 aydan fazla süre sahalardan uzak kalan Valencia, yine kanat oyuncusu olarak görev aldı. 18 Ocak ve 21 Ocak'ta oynanan Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında fileleri havalandıran Ekvadorlu, 4 maçta yine sustu.

6/11
BELÖZOĞLU İLE YENİ MEVKİ

Mart ayıyla birlikte vitesi bir anda 5'e takan Valencia, üst üste fileleri havalandırdı. Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor maçlarında kanat oynamasına rağmen gol atan Enner Valencia, Emre Belözoğlu döneminde yepyeni bir hüviyet kazandı.

7/11
LİGİ SON BÖLÜMÜNE DAMGA VURDU

Samatta'nın formsuzluğu nedeniyle Valencia'yı santrfora alarak çözüm bulan Emre Belözoğlu, adeta turnayı gözünden vurmuş oldu. Valencia, ligin son bölümünde santrfor oynadığı 8 maçta 6 gol atıp 3 asist yaptı.

8/11
ANTALYASPOR'A GOLÜNÜ ATTI

Yaz aylarında sert bir Copa America geçiren Enner Valencia, ligin başlamasına kısa süre kala sakatlandı.. Adana Demirspor ve ilk HJK Helsinki maçlarında oynayamayan Valencia, Antalyaspor maçının son 26 dakikasında oyuna dahil oldu. Valencia, takımının 2. golünü atarak galibiyeti perçinledi.

9/11
HAT-TRICK YAPTI

Zorlu geçmesi beklenen Helsinki deplasmanında Valencia, maça fırtına gibi başladı ve 11 ve 14. dakikalarda attığı 2 golle fişi çekti. Valencia'nın 52'de attığı gol ise hat-trick anlamına geldi.

10/11
YİNE YAZDI

Son olarak ligin formda ekiplerinden Altay'a, Helsinki yorgunu olarak gelen Fenerbahçe'de gol umudu yine Valencia'ydı. Ekvadorlu, takımının 2. golünü atarak yine galibiyeti perçinledi.

11/11
17 MAÇTA 12 GOL 5 ASİST

Transfer döneminin başından beri golcü arayan Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın santrfor oynadığı maçlardaki istatistikleri ise çok dikkat çekici. Fenerbahçe formasıyla geçen sezon başından bu yana 17 maçta santrfor oynayan Enner Valencia, 12 gol ve 5 asistle tam 17 gole etki etti.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.