Fenerbahçe'nin yıldızına transfer teklifi! Yönetim Pereira ile görüştü, 6 milyon euro
26.08.2021

1/8
UEFA Avrupa Ligi'nde HJK Helsinki'ye konuk olacak olan Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un satmaya sıcak bakmadığı yıldız futbolcu için 6 milyonluk resmi transfer teklifi geldiği öğrenildi. İşte o isim...

RESMİ TEKLİF GELDİ

Feneerbahçe'de HJK Helsinki maçı öncesi sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerde Ali Koç'un daha önce 'satmayacağız' dediği yıldız futbolcuya 6 milyonluk resmi transfer teklifi yapıldı. Fenerbahçeli idareciler, teknik direktör Vitor Pereira ile görüştü.

2/8
TAKIMA 5 TAKVİYE

Fenerbahçe'de 2021-2022 sezonu transfer ve tescil döneminde kadroya 5 yeni isim takviye edildi. Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertli takım; Min-Jae Kim, Serdar Dursun, Steven Caulker, Çağtay Kurukalıp ve Burak Kapacak'ı kadrosuna kattı.

3/8
THIAM, KAYSERİSPOR'A GİTTİ

Fenerbahçe'de Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Mame Thiam takımdan ayrıldı. Tecrübeli futbolcu Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

4/8
RUBIN KAZAN İSTİYOR

Fenerbahçe’de yönetimin ‘satmayacağız’ açıklamasına rağmen Yunan yıldızı Dimitris Pelkas için transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa basınında tecrübeli futbolcuya Rubin Kazan’ın 6 milyon euroluk teklif ilettiği yazıldı.

5/8
SATILMAMASI YÖNÜNDE KARAR ALDI

Dimitris Pelkas’a gelen transfer teklifini Pereira ile paylaşan Fenerbahçeli idareciler, Yunan yıldızın satılmaması yönünde karar aldı.

6/8
F.BAHÇE'DEN 1.9 MİLYON EURO

Sarı-lacivertliler, 2020-2021 sezonu başında Dimitris Pelkas'ı 1 milyon 900 bin euro bedelle kadrosuna kattı. Yunan futbolcu PAOK'tan önce Kalamarias ve Vitoria Setubal'de de forma giydi.

7/8
8 GOL, 8 ASİST

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas, sarı-lacivertli formayla 34 resmi maçta şans buldu. 27 yaşındaki on numara rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Pelkas aynı zamanda takım arkadaşlarını 8 kez golle buluşturdu.

8/8
ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Dimitris Pelkas hücumda birçok pozisyonda forma giymesiyle de dikkat çekiyor. 27 yaşındaki futbolcu genellikle on numara mevkiinde şans bulurken; sol kanat, sağ kanat, forvet arkası, santrfor ve merkez orta sahada da görev aldı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.