Borussia Dortmund'dan Fenerbahçe'ye! Alman basını transfer gelişmesini duyurdu
25.08.2021

1/10
Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan Fenerbahçe'de HJK Helsinki maçı öncesi transferde sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin Borussia Dortmund forması giyen tecrübeli futbolcu için kiralama teklifi yaptığı iddia edildi.

DORTMUND'DAN F.BAHÇE'YE

Alman basını; Fenerbahçe'nin Borussia Dortmund'da forma giyen tecrübeli kanat oyuncusu için görüşmelere başladığını duyurdu. Haberin detaylarında sarı-lacivertlilerin teklif yaptığı oyuncunun Borussia Dortmund'dan ayrılacağı belirtildi.

2/10
5 TRANSFER YAPILDI

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın takıma gelmesinden önce Steven Caulker ve Serdar Dursun transfer edildi. Sarı-lacivertliler Portekizli çalıştırıcının raporu doğrultusunda Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp ve Min-Jae Kim'i de kadrosuna kattı.

3/10
KADRODA RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira yeni sezon planlaması kapsamında önemli kararlara imza attı. Vitor Pereira; kadroda düşünmediği Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ü kadro dışı bıraktı. İki futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

4/10
15 İSİM GÖNDERİLDİ

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerle de vedalaşıldı. Barıi Sungur, Oytun Özdoğan, Papiss Cisse, Ozan Tufan, İsmail Yüksek, Barış Alıcı, Sadık Çiftpınar, Eyüp Akcan, Gökhan Gönül, Harun Tekin, Ömer Faruk Beyaz, Deniz Türüç, Kemal Ademi, Mame Thiam ve Michaedl Frey takımdan ayrılan isimler oldu.

5/10
SAĞ KANATTA GÖREV YAPIYOR

Alman basınında çıkan haberlere göre Benfica’nın da ilgilendiği Lazaro’yu elden kaçırmak istemeyen Dortmund Yönetimi, Fenerbahçe’nin Wolf için yaptığı kiralama teklifini kabul edebilir. Marius Wolf, sağ kanadın tamamında görev yapabiliyor.

6/10
ZORC DUYURDU

Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, yeni transfer yapabilmeleri için takımdan oyuncu ayrılması gerektiğini söyledi. Alman ekibi, İnter’in sağ kanadı Valentino Lazaro’yu kiralamak istiyor.

7/10
DORTMUND'DA KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sarı Siyahlılar, bunun için Fenerbahçe ’nin ilgilendiği Marius Wolf’u elden çıkarmaya çalışıyor. Yıldız futbolcunun Dortmund ile 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı Lacivertliler’in 26 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak transfer edebileceği kaydedildi.

8/10
KİRALAMA TEKLİFİ KABUL EDİLEBİLİR

Alman basınında çıkan haberlere göre Benfica’nın da ilgilendiği Lazaro’yu elden kaçırmak istemeyen Dortmund Yönetimi, Fenerbahçe’nin Wolf için yaptığı kiralama teklifini kabul edebilir.

9/10
ROGON FAKTÖRÜ

Marius Wolf, sağ kanadın tamamında görev yapabiliyor. Ali Koç döneminde Sarı-Lacivertliler’e sık sık iş yapan menacerlik firması ROGON, kulüplerin anlaşması halinde oyuncusu Wolf’u İstanbul’a getirmeye hazır.

10/10
MERT HAKAN YANDAŞ KADRODA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın HJK Helsinki ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takımın kamp kadrosu açıklandı. Sakatlığı geçen Mert Hakan Yandaş da Helsinki'ye götürüldü.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.