Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi! Dünyaca ünlü futbolcunun menajeriyle temasa geçildi
25.08.2021

1/9
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda HJK Helsinki ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de transfer harekatı devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü futbolcunun menajeriyle transfer için temasa geçtiği iddia edildi.

MENAJERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Süper Lig'in ilk 2 haftasını kayıpsız geçen Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcunun menajeriyle temasa geçti. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'den istediği maaş belli oldu. İşte Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı yıldız futbolcu...

2/9
KADROYA 5 TAKVİYE

Fenerbahçe'de 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemi hareketli geçti. Sarı-lacivertliler yaz transfer döneminde Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp, Steven Caulker, Min-Jae Kim ve Serdar Dursun'u kadrosuna kattı.

3/9
CANER VE SİNAN KADRO DIŞI

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda kadroda değişikliklere imza atıldı. Sarı-lacivertlilerde takımda düşünülmeyen Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı bırakıldı.

4/9
THIAM RESMEN AÇIKLANDI

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe'den Mame Thiam'ı transfer ettiğini resmen açıkladı. Sarı-kırmızılı takım Mame Thiam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

5/9
ALEXIS SANCHEZ HAMLESİ

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler devam ederken sürpriz bir transfer operasyonu başladı. Sarı-lacivertlilerin Inter forması giyen tecrübeli futbolcu Alexis Sanchez ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

6/9
MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Fenerbahçe'nin Alexis Sanchez'în maliyetini öğrenmek için çalışmalara başladığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin Alexis Sanchez'in menajeriyle temasa geçtiği ortaya çıktı.

7/9
SANCHEZ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelen Inter'in 32 yaşındaki Şilili yıldızı Alexis Sanchez, Şili televizyonuna açıklamalarda bulundu. Diz sakatlığı nedeniyle bu yaz Inter ile hazırlık kampına katılamayan Alexis Sanchez, Genoa ile oynanan ilk maçta da forma giyememişti. Rehabilitasyon süreciyle ilgili bilgi veren Alexis, “İyileşme sürecim günden güne daha iyiye gidiyor. Inter ile antrenmanlara çıkacağım ve neler olacağını göreceğiz“ dedi.

8/9
INTER'DE MUTLU

Milli aradan sonra sahalara geri dönmeyi hedefleyen Alexis Sanchez, “Inter'de çok mutluyum. Yeniden sahalara geri dönmek için sabırsızlanıyorum“ ifadelerini kullandı.

9/9
7 GOL, 7 ASİST

Manchester United'dan Inter'e bonservissiz olarak transfer olan Alexis Sanchez, geçen sezon Serie A'da 30 maça çıkıp 1138 dakikada 7 gol ve 7 asist istatistikleri yakaladı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.