Fenerbahçe'de iki bomba transfer! Yönetim imza için harekete geçti...
24.08.2021

1/6
Süper Lig'de 2'de 2 yapan Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanıyor. Arsenal'de forma giyen Sead Kolasinac transferi için her konuda anlaşıldı. Boşnak sol bek ile 3 yıllık kontrat yapılacak. Diğer yandan eski Beşiktaşlı Mısırlı yıldız Elneny ve Keita Balde de yönetimin önündeki isimler.

Süper Lig'de sakatlarına rağmen 2'de 2 yapan Fenerbahçe, Vitor Pereira 6 puan toplamayı başardı. Özellikle golcü konusunda sıkıtınlar yaşanya sarı lacivertliler yeni bir golcü arayışında. Fenerbahçe diğer yandan da sol bek transferinde de mutlu sona ulaştı.

2/6
FENERBAHÇE'DE KARAR ZAMANI

Fenerbahçe transferde hareketli bir haftaya başlıyor… Başkan Ali Koç ve ekibi, transferleri bu hafta bitirmeyi hedefliyor. Adı geçen oyuncular için son durum şöyle:

3/6
SÖRLOTH DEFTERİ KAPANDI

SÖRLOTH:
Fenerbahçe'nin Leipzig ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti. Oyuncu, Premier Lig'den teklif alma ihtimali nedeniyle bekleme durumundaydı. Fakat 25 yaşındaki Norveçli golcüyü, İspanya La Liga ekibi Real Sociedad da istedi. Leipzig'in, futbolcuyu R.Sociedad'a kiraladığı belirtildi. Kanarya yeni adaylara bakacak.

4/6
SOL BEKTE KOLASİNAC OLACAK

KOLASINAC:
Hem Arsenal hem oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandı. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından transferin kısa süre içinde resmen duyurulması bekleniyor. Boşnak sol bek ile 3 yıllık kontrat yapılacak.

5/6
BEŞİKTAŞ'IN ESKİ YILDIZI FENER'E

ELNENY:
Tıpkı Kolasinac gibi Arsenal ile 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Menajer önerisiyle yönetimin gündemine geldi. Teknik direktör Pereira'nın oyuncuyla ilgili karar vermesi bekleniyor. Daha önce Beşiktaş'ta oynadı.

6/6
KEİTAL BALDE HAMLESİ

KEITA BALDE:
Menajerler tarafından teklif edildi. Monaco'da 1 yıl kontratı kaldı. Uygun maliyete gelirse sol kanat oyuncusu için hamle yapılabilir.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.