Fenerbahçe'de forvet transferi için yeni aday! İspanyol basını duyurdu
20.08.2021

1/9
Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin bir forvet transferi yapmasına kesin gözüyle bakılırken, İspanyol basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Mundo Deportivo Gazetesi, Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen tecrübeli golcüyü duyurdu.

2/9
3 TRANSFER YAPILACAK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, HJK Helsinki maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. En az 3 transfer yapılacağını belirten Ali Koç, bütçenin doğru kullanılması durumunda bu sayının 4'e çıkacağının altını çizdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un basınla bir araya geldiği anlarda taraftarla arasında geçenler dikkat çekti.

3/9
SORLOTH TEPKİSİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarda bulunduğu sırada orada bulunan bir taraftardan Alexander Sörloth talebi geldi. Taraftar, Sörloth'un transfer edilmesi yönünde başkana seslendi. Başkan Ali Koç, konuşması esnasında 'Sörloth' diye bağıran bir taraftara “Bir dakika susar mısın lütfen?“ cevabını verdi.

4/9
LUCAS PEREZ GÜNDEME GELDİ

Forvet arayışlarının sürdüğü Fenerbahçe'de, son olarak İspanya La Liga ekibi Alaves'teki kontratını sona erdiren Lucas Perez gündeme geldi. 2 gün önce teknik direktör Vitor Pereira'nın forvete transferini vurgulamasından sonra yönetim aday isimler üzerinde harekete geçti.

5/9
FENERBAHÇE'YE ÖNERİLDİ

İspanyol Mundo Deportivo'daki haberde, Alaves'ten ayrılan Lucas Perez'in Fenerbahçe'ye ve çeşitli Avrupa ekiplerine önerildiği iddia edildi. Temmuz 2019'da West Ham United'dan 2.3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 32 yaşındaki forvet, İspanya'dan gelen teklifleri diğer kulüplerin tekliflerine kıyasla ön sıralara aldı.

6/9
ALAVES PERFORMANSI

İspanyol forvet Lucas Perez; Alaves'te 2 sezonda 62 resmi maçta süre aldı. 32 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 15 gol attı. Öte yandan Lucas Perez takım arkadaşlarını 9 kez golle buluşturdu. İspanyol forvetin güncel piyasa değerinin 3 milyon euro civarında olduğu ifade edildi.

7/9
PREMIER LİG'DE OYNADI

2016 yılında Deportivo La Coruna'dan 20 milyon euro bedelle Arsenal'e geçen Lucas Perez, 2016'dan 2019'a kadar İngiltere'de kariyerini sürdürdü. Kuzey Londra ekibiyle 21 maça çıkan oyuncu, 7 gol atarken 5 asist yapmıştı. Arsenal'den ayrıldıktan sonra 1 sezon West Ham'da oynayan Perez, burada da 19 maçta boy gösterirken 6 kez fileleri havalandırdı.

8/9
PEREIRA İSTEDİĞİ FORVET TİPİNİ DUYURDU

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda oynanan HJK Helsinki müsabakasından önce basın mensuplarının karşısına geçen Vitor Pereira, transfere dair; “Tabii ki transfer dönemi herkes için zordur. Kulübümüzdeki yetkililer çok iyi çalışıyor. Amacımız yarışmacı bir takım oluşturmak. Modern futbolda önemli olan taktikler ve sistemler değil, oyuncu grubun sizi iyi anlamalarıdır. Gol atan, bitirici bir forvet istiyorum. Toplu oyunu ve topsuz oyunu iyi oynayabilecek bir forvet istiyorum“ ifadelerini kullanmıştı.

9/9
VALENCIA MÜJDESİ

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Adana Demirspor ve HJK Helsinki maçlarında oynayamayan Enner Valencia, Antalyaspor maçı öncesi takımla antrenmanlara başladı. Adana Demirspor müsabakası hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan başarılı futbolcu, ligin açılış mücadelesinde takımını yalnız bırakmıştı. Sakatlığını atlatan 31 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Vitor Pereira'nın görev vermesi durumunda Süper Lig'in ikinci haftasında oynanacak Fraport TAV Antalyaspor maçında forma giyebilecek.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.