Fenerbahçe'de beklenen ayrılık, sözleşmesi feshediliyor, yeni takımı...
20.08.2021

1/9
Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ozan Tufan'ı Watford'a satın alma opsiyonuyla kiralayan sarı-lacivertlilerle ilgili HJK Helsinki maçının ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını yıldız futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini, sözleşmesini feshedeceğini iddia etti. İşte o isim...

2/9
EN AZ 3 TRANSFER YAPILACAK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, HJK Helsinki maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ali Koç, “İnşallah en az 3, hesabı kitabı doğru yapabilirsek 4 transferimiz olacak. Transferde rahat olun, bu tesadüfi bir sessizlik değil. Yazabileceğimiz iki santrforumuz vardı, Serdar ve Enner. 2-3 gün arayla ikisini de kaybettik. Geçen sene de çok transfer yaptık. Çok ya da az transferle alakası yok“ dedi. Pelkas ile ilgili olarak “Pelkas tabii ki satılmayacak. Harcama limitlerinde sorunumuz yok. Sorun, al-sat dengesinde. O da UEFA'nın koyduğu FFP“ dedi.

3/9
6 KADRO DIŞI

Portekizli teknik adam kadroda düşünmediği Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in kadro dışı bırakılmasına karar verdi. Bu isimlere daha sonrasında Caner Erkin ve Sinan Gümüş de eklendi.

4/9
OZAN WATFORD'DA

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın Premier Lig ekiplerinden Watford'a satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını resmen açıkladı. Watford kiralama bedeli olarak Fenerbahçe'ye 1 milyon euro ödeyecek. İngiliz ekibi, Premier Lig'den düşmezse Watford, sarı-lacivertli kulübe 7.5 milyon euro ödeyerek Ozan'ın bonservisini alacak.

5/9
GECE YARISI AYRILIĞI DUYURDU

Fenerbahçe bir isimle daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Roma'dan bonservisiyle birlikte transfer edildikten sonra uzun süre sakatlanan ve henüz formasına kavuşamayan Diego Perotti'den istenilen verim alınamadı.

6/9
GENOA'YA DÖNECEK

Diego Perotti ile menajeri aracılığıyla sözleşme fesih görüşmeleri başlayan Fenerbahçe'ye İtalya'dan sürpriz bir haber geldi. Sky Italia'nın haberine göre sarı-lacivertli kulüp Perrotti'nin sözleşmesini feshetmek için ilerleme kaydetti. İtalyan futbolcunun Genoa'ya geri dönmesi bekleniyor.

7/9
4 MAÇTA FORMA GİYDİ

33 yaşındaki Arjantinli kanat oyuncusu Fenerbahçe formasını toplamda 4 kez giyebildi. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 3 kez gol sevinci yaşadı. Perotti geride kalan sezonun başında ciddi bir sakatlık yaşadı ve henüz formasına kavuşamadı.

8/9
5 TAKIMDA OYNADI

Futbola Sevilla altyapısında başlayan Arjantinli futbolcu kariyeri boyunca Boca Juniors, Genoa, Roma ve Fenerbahçe'de forma giydi. Perotti şu ana kadar toplamda 399 resmi maçta süre aldı.

9/9
ZAJC GÖZE GİRDİ

Sarı-lacivertli takımda geçtiğimiz sezon Serie A'ya kiralanan Miha Zajc, Pereira'nın vazgeçilmezlerinden oldu. 27 yaşındaki Sloven futbolcu yaptığı asistler ve attığı gollerle hazırlık maçlarında beklenmedik bir performans gösterdi. Dünkü Helsinki maçında ise sakatlıklar nedeniyle forvette başladı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.