Fenerbahçe'nin genç yeteneği Muhammed Gümüşkaya'dan Helsinki'ye müthiş gol!
20.08.2021

1/4
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile karşılaştı. İstanbul'da oynanan ilk maçtan 1-0 galip ayrılan sarı-lacivertliler, tur için avantajı kaptı. Fenerbahçe'de oyuna sonradan dahil olan 20 yaşındaki genç yıldız Muhammed Gümüşkaya, sarı-lacivertli formayla ilk golünü ceza sahası dışında çektiği enfes şutla kaydetti.

Süper Lig'de Adana Demirspor'u deplasmanda 1-0 geçtikten sonra sezonun ilk Avrupa macerasına çıkan Fenerbahçe, Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi 1-0 mağlup etti ve tur için avantajı elde etti.

2/4
Maçın büyük bir bölümü temposuz ilerlerken, sarı-lacivertlilerde sonradan oyuna giren Muhammed Gümüşkaya'nın golü taraftarı ayağa kaldırdı.

3/4
Mesut Özil'in yerine oyuna dahil olan Muhammed Gümüşkaya, galibiyet golünü attı. Uzaklardan yaptığı olağanüstü vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren Muhammed, ilk golünü de bir Avrupa maçında kaydetmiş oldu.

4/4
Fenerbahçe'nin bir diğer genç oyuncusu 16 yaşındaki Arda Güler ise Novak'ın yerine yerine ikinci yarıda oyuna dahil oldu.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.