İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! 3 yıllık anlaşma sağlandı
18.08.2021

1/10
Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler golcü futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağladı. İşte detaylar...

2/10
SEZONA MORALLİ BAŞLANGIC

Fenerbahçe Süper Lig'in ilk haftasında Balotelli, Belhanda, Stambouli gibi yıldızları kadrosuna katarak ses getiren Adana Demirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek sezona galibiyetle başladı. Mesut Özil'in başarılı performansını golle süslemesi, camiada sevinç yarattı.

3/10
SERDAR'IN SAKATLIĞI MORALLERİ BOZDU

Darmstad'tan transfer edilen Bundesliga 2'nin gol kralı Serdar Dursun'un köprücük kemiğinin kırılması moralleri bozdu. Golcü futbolcu yerini Nazım Sangare bırakmak zorunda kaldı.

4/10
TARAFTARDAN YÖNETİME FORVET BASKISI

Şok etkisi yaratan gelişmenin ardından sarı-lacivertli yönetim golcü transferine odaklandı. Taraftarlar da özellikle sosyal medyada bir an önce forvet transferinin tamamlanması için yönetime adeta mesaj yağdırıyor.

5/10
PEREIRA İSTEDİ, YÖNETİM BİTİRİYOR

Takıma 3'lü savunma anlayışını yerleştirmeye çalışan teknik direktör Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda yönetim, golcü futbolcuyla anlaşma sağladı.

6/10
BAKAMBU TÜRKİYE'DE DÖNÜYOR

Sarı- Lacivertliler, Beijing Gouan'da forma giyen Cedric Bakambu'yu renklerine dahil ediyor. Fenerbahçe ile her konuda anlaşma sağlayan Kongolu forvet, sözleşmesini fesh etmek için görüşmelerini sürdürüyor.

7/10
3 YILLIK ANLAŞMA

F.Bahçe'nin Bakambu ile 3 yıllığına anlaşma sağladığı ve yıllık 2.5 milyon euro ücret alacağı öğrenildi. Çin basını da Bakambu- BJ Gouan ayrılığının yakın olduğunu belirtiyor..

8/10
F.BAHÇE'YE SICAK BAKIYOR

Daha önce Bursaspor’da forma giyen Cedric Bakambu’nun sarı-lacivertli takıma çok yakın olduğu aktarıldı. 30 yaşındaki Fransız forvetin yeniden Türkiye’ye dönmek istediği ve Fenerbahçe’nin ilgisinden memnun olduğu vurgulandı.

9/10
BONSERVİSİNE 40 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

2014-15 sezonunda Bursaspor formasını giyen Bakambu müthiş performansı sonrası 7.5 milyon euroya Villarreal'e transfer oldu. La Liga'da parlayan Kongolu yıldız, 2018'de 40 milyon euroya Çin'e gitti..

10/10
BİR GOLCÜ DAHA ALINACAK

Çin Ligi'ni yakından tanıyan Vitor Pereira, Bakambu'nun transferini çok istiyordu. Fenerbahçe'nin Bakambu'nun yanı sıra bir golcü daha transfer etmesi bekleniyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.