Fenerbahçe'de beklenen oldu! Yıldız isim için resmi teklif
17.08.2021

1/8
Süper Lig'in 1. haftasında Adana Demirspor'u Mesut Özil'in golüyle 1-0 yenen sarı lacivertlilerde Pereira'nın kadroda düşünmediği isme resmi teklif geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Süper Lig'e Adana Demirspor galibiyetiyle başladı. Mesut Özil'in attığı gol sonrası oyunu tutmayı başaran sarı lacivertliler perşembe günü sahasında UEFA AVrupa Ligi karşılaşmasında Helsinki'yi konuk edecek.

2/8
AYRILIK RÜZGARI

Sarı lacivertlilerde hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken transfer çalışmaları da sessiz sedasız devam ediyor. Bu sezon Vitor Pereira yönetiminde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de birçok isimler yolların ayrılma kararı alındı.

3/8
SİNAN VE CANER KADRO DIŞI

Pereira, Sinan Gümüş, Caner Erkin, Sadık Çiftpınar, Thiam, Kemal Ademi ve yeni transfer Caulker'ı da kadroda düşünmediğini bildirerek transfer yapmaları için kadro dışı bıraktı. Kemal Ademi Khimki'ye transfer olurken, Caulker diğer isimlerden ayrı olacak takımla çalışmalara devam ediyor.

4/8
ZAJC FORMAYI KAPTI

Fenerbahçe'de bu sezon Miha Zajc'ın gösterdiği müthiş performans ile ilk 11'i kapmasıyla Ozan Tufan yedek kulübesine mahkum oldu. EURO 2020'deki düşüşünü yeni sezon öncesi Fenerbahçe'de de sürdüren milli yıldız Pereira'nın gözüne giremedi.

5/8
RESMİ TEKLİF YAPTI

Transfer döneminde kadroya katılacak oyuncular kadar ayrılacak isimler için de mesai harcayan Fenerbahçe’de önemli bir hareketlilik yaşanıyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford, Ozan Tufan için resmi teklifini yaptı.

6/8
KİRALIK OLARAK

26 yaşındaki orta saha ile ciddi anlamda ilgilenen İngiliz kulübünün, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu kaydedildi. Sözleşmeye opsiyon konusunda performans bazlı maddeler konulması istendiği bildirildi. Watford belli bir maç sayısı, başarı ve gol gibi seçeneklere bağlı bir opsiyon olmasını hedefliyor.

7/8
FENERBAHÇE SICAK BAKIYOR

Sarı-lacivertliler de teklife sıcak bakarken, belli bir kiralama bedeli karşılığında transfere izin verileceğini aktardı. İki kulübün satın alma opsiyonu üzerinde görüşmeleri yoğunlaştırdığı, kiralık süresinin ise 1 yıl yerine 2 yıl da olabileceği vurgulandı.

8/8
YEDEK KALDI

İngiltere’de oynamaya sıcak yaklaşan Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira’nın gelmesiyle beraber hazırlık maçlarında ve ligin ilk haftasındaki Adana Demirspor mücadelesinde yedek kalmıştı. Milli yıldız maçın 76. dakikasında oyuna Zajc'ın yerine dahil oldu.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.