Fenerbahçe'den sürpriz takas teklifi! Fransız basını transferi duyurdu
15.08.2021

1/10
Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig'de yeni sezona Adana Demirspor karşılaşmasıyla birlikte başlayacak. Sarı-lacivertliler 2021-2022 sezonu ilk resmi mücadelesine bu akşam Adana Demirspor karşısında çıkacak. Süper Lig devi bu gelişmelerin yanı sıra transfer çalışmalarına da hız verdi! Fenerbahçe'nin bu hamlesini Fransız medyası duyurdu.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, yeni sezonu bu akşam Adana Demirspor deplasmanında açacak. Sarı-lacivertliler; 21.45'te Yeni Adana Stadyumu'nda sahaya çıkacak. Fenerbahçe'de heyecan tavan noktasına ulaşırken Başkan Ali Koç ve kurmayları transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemindeki oyuncuyu Fransız basını açıkladı.

2/10
RAKİP ADANA DEMİRSPOR

Fenerbahçe için Süper Lig'de 2021-2022 sezonu bu akşam resmen başlayacak. Sarı-laciverliler, 21.45'te Adana Demirspor deplasmanında sahaya çıkacak. Mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından naklen yayımlanacak.

3/10
6 TAKVİYE

Fenerbahçe'de 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemi oldukça hızlı başladı. Sarı-lacivertliler; Bundesliga 2'de gol krallığı yaşayan Serdar Dursun ve Alanyaspor'da başarılı bir performans sergileyen Steven Caulker'ı kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi daha sonra Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp, Emir Ortakaya ve Kim-Min Jae ile sözleşme imzaladı.

4/10
MERT HAKAN YANDAŞ ŞOKU

Fenerbahçe'de Adana Demirspor karşılaşması öncesi sakatlık şoku yaşandı. Sarı-lacivertlilerde tecrübeli orta saha Mert Hakan Yandaş'ın sakatlandığı açıklandı. Fenerbahçe'den yapılan duyuruda sağ kasığında kısmi yırtık tespit edilen milli oyuncunun tedavisine başlandığı belirtildi.

5/10
FRANSIZ BASINI DUYURDU

Fransız basınında yer alan butfootballclub'ın haberine göre; Fenerbahçe Kulübü, Saint Etienne forması giyen 26 yaşındaki Denis Bouanga ile transfer etmek için ilgilenmeye başladı. Medya kuruluşunda yer alan haberde sarı-lacivertlilerin transfer için formül bulduğu da belirtildi.

6/10
SAMATTA FORMÜLÜ

Fenerbahçe'nin Denis Bouanga için Saint Etienne'e Mbwana Samatta'yı takasta kullanmayı teklif edeceği belirtildi. 26 yaşındaki Fransa asıllı Gabonlu futbolcu Saint Etienne'in bu sezon oynadığı ilk maçta da görev yaptı.

7/10
VILLARREAL DE DEVREDE

Fransız basınında yer alan haberde Denis Bouanga için İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal'in de girişimlerini sürdürdüğü belirtildi. Haberin detaylarında Denis Bouanga'nın Saint Etienne'den ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı vurgulandı.

8/10
SAINT ETIENNE KARNESİ

Her iki kanat ve forvet pozisyonlarında oynayabilen 26 yaşındaki tecrübeli futbolcu Fransa Ligue 1 ekibinde 73 resmi maçta süre aldı. 26 yaşındaki Fransız asıllı Gabonlu futbolcu bu mücadelelerde 19 gol attı. Kanatlarda oynayan tecrübeli isim öte yandan takım arkadaşlarını 9 kez golle buluşturdu.

9/10
SAMATTA BEKLENENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe'nin zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Mbwana Samatta, sarı-lacivertli formayla istenilen performansı bir türlü sergileyemedi. Tecrübeli futbolcu; Süper Lig devinde 30 resmi karşılaşmada görev yaptı. Samatta bu maçlarda 6 gollük katkı sağladı.

10/10
F.BAHÇE'YE ADANA'DA COŞKULU KARŞILAMA

Fenerbahçe kafilesi, dün akşam saatlerinde Adana'ya ulaştı. Sarı-lacivertli kafileye Adana'da büyük ilgi gösterildi. Yeni sezonun ilk maçı öncesi taraftarlar havaalanında takımı karşıladı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.