Fenerbahçe'den ters köşe golcü transferi hamlesi! Herkes Muriqi'yi beklerken...
15.08.2021

1/8
Vitor Pereira yönetiminde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertliler yeni sezonun başlamasıyla birlikte golcü transferi için hamlelerini hızlandırdı. Fenerbahçe'nin transfer gündemine yıldız bir isim geldi.

2/8
5 TAKVİYE YAPILDI

Sarı-lacivertliler yeni sezon öncesi kadrosuna 5 ismi dahil etti. Min-Jae Kim, Serdar Dursun, Steven Caulker, Çağtay Kurukalıp ve Burak Kapacak takıma yeni katılan isimler oldu.

3/8
DEV GELİR

Fenerbahçe, Fenerbahçe Token ön satışından elde ettiği hasılatı duyurdu. Sarı-lacivertli kulübün yaptığı açıklamada, “Bu satıştan Kulübümüzün toplam hasılatı 436 milyon TL olmuştur“ ifadeleri kullanıldı.

4/8
KIM İLK ANTRENMANINDA

Fenerbahçe'nin yeni transferi Min-Jae Kim takımla birlikte çalışmalara başladı. Sarı-lacivertliler bu gelişmeyi resmi hesaplarından, “Min Jae Kim takımımızla ilk antrenmanına çıktı“ ifadeleriyle duyurdu.

5/8
YENİ ADAY CAICEDO

Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Fenerbahçe'nin bir numaralı hedefi olan forvet transferinde yeni bir isim masaya geldi: Felipe Caicedo.

6/8
LAZIO ÖNERDİ

Sarı-lacivertlilerin Vedat Muriqi ile ilgili görüşmelerde bulunduğu Lazio, Kosovalı golcünün yerine sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Ekvadorlu forveti önerdi.

7/8
SARRI BİLETİNİ KESTİ

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Muriqi'yi kadroda tutmak istediğini yönetime bildiren Maurizio Sarri, 32 yaşındaki Caicedo'nun ise ayrılabileceğini iletti.

8/8
4 SEZONDUR LAZIO'DA

2017'de 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan tecrübeli golcü, İtalya'da 139 maça çıkarken 33 gol ve 15 asistlik performans sergiledi. Caicedo daha önce Basel, Manchester City, Lokomotiv Moskova, Espanyol ve Sporting'de de oynadı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.