Fenerbahçe'ye müjde! Kadro dışı bırakılmıştı, görüşmeler başladı
13.08.2021

1/7
Vitor Pereira önderliğinde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcuya talip çıktı. İşte Fenerbahçe'nin yollarını ayırmaya hazırlandığı o isim...

2/7
PELKAS ŞOKU

Fenerbahçe'de Adana Demirspor karşılaşmalası hazırlıkları devam ederken Dimitris Pelkas'tan kötü haber geldi. Sarı-lacivertlilerde omzu çıkan Yunan yıldız Pelkas, sakatlığı sebebiyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

3/7
İNANILMAZ GELİR

Fenerbahçe, Fenerbahçe Token ön satışından elde ettiği hasılatı duyurdu. Sarı-lacivertli kulübün yaptığı açıklamada, “Bu satıştan Kulübümüzün toplam hasılatı 436 milyon TL olmuştur“ ifadeleri kullanıldı.

4/7
THIAM'A BİR TALİP DAHA

Fenerbahçe'de forma giyen ve gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Mame Thiam'a bir talip daha çıktı. Sarı-lacivertliler Mame Thiam'ı kısa süre önce kadro dışı bıraktı.

5/7
SİVASSPOR GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Demir Grup Sivasspor, sarı-lacivertli takımda forma giyen ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Senegalli forvet Mame Thiam'ı kadrosuna katmak istiyor. Kırmızı-beyazlı ekibin Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, 28 yaşındaki golcü oyuncunun transferi için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüştüğü ve oyuncuyu resmen istediği belirtildi.

6/7
GÖZTEPE DE İSTİYOR

Yiğidolar'ın, Mame Thiam için bonservis bedeli ödemek istemediği, ancak Fenerbahçe'nin ise bonservis olmadan oyuncuyu yollamaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Bilindiği üzere Sivasspor'un dışında İzmir ekibi Göztepe de, Thiam'ı kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında yer alıyor.

7/7
8 GOL VE 4 ASİST

Kanarya ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden ve henüz lisansı da çıkarılmayan golcü oyuncu, 18 Ağustos 2020 tarihinde Kasımpaşa'dan transfer olmuştu. Sarı-lacivertli takım ile 34 maça çıkan Thiam, 8 gol ve 4 asist kaydetti.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.