Fenerbahç'den Hee-Chan Hwang hamlesi
13.08.2021

1/5
Kim Min Jae transferi sonrası Uzak Doğu pazarına yönelen Fenerbahçe, Alman ekibi Leipzig’de forma giyen 25 yaşındaki Hee-Chan Hwang’ı gündeme aldı.

FENERBAHÇE'DEN HWANG HAMLESİ

Forvet transferi için çok yoğun bir şekilde çalışan Fenerbahçe 'de sürpriz bir isim ön plana çıktı. Kim Min Jae hamlesi sonrası Uzak Doğu pazarına yönelen Sarı-Lacivertliler, Bundesliga ekibi Leipzig'de forma giyen Hee- Chan Hwang için düğmeye bastı.

2/5
2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Geçtiğimiz sezon 9 milyon Euro karşılığında Salzburg'dan Leipzig'e transfer olan Koreli forvetin 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

3/5
SPONSORLUK ANLAŞMASI

Fenerbahçe yönetiminin bu transfer için bir Uzak Doğu şirketiyle sponsorluk anlaşması yapmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.

4/5
SALZBURG'DA 45 GOL

Transfer listesindeki bir başka forvet Sörloth'la takım arkadaşı olan Hee-Chan Hwang geçen sezon 18 maçta forma giymesine rağmen gol atamadı. 25 yaşındaki forvet Salzburg'da ise 126 maçta 45 gol kaydetti.

5/5
SOL KANATTA DA OYNAYABİLİYOR

Sol kanatta da görev yapabilen Hee-Chan Hwang, Kore Milli Takımı'nda 37 kez görev yaptı. Genç yıldız milli formayla 6 gol attı. (Takvim)


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.