Fenerbahçe oyuncu satışına devam etme peşinde
12.08.2021

1/10
Fenerbahçe tıpkı Frey ve Kemal Ademi’de olduğu gibi bonservisle oyuncu satmaya devam edecek. Kadroda düşünülmeyen isimlerin ayrılmasıyla birlikte hem takım harcama limitleri rahatlayacak hem de Vitor Pereira’nın istediği kemik kadro oluşturulacak.

2/10
KADRODA DÜŞÜNÜLMEYEN İSİMLER BELİRLENDİ

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ederken, kadroda düşünülmeyen oyuncular da kademeli olarak belirlendi.

3/10
TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORLAR

Khimki’ye bonservisiyle transfer olan Ademi dışında kalan oyuncular takımdan ayrı şekilde çalışmalarını sürdürürken, kendilerine gelen teklifleri de değerlendiriyor. Yeni teknik direktör Vitor Pereira’nın sistemine uymayan oyuncuların ayrılığı ile birlikte teknik heyetin istediği bir kadro oluşturulacak.

4/10
İŞTE O İSİMLER...

Birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarından sonra Ademi, Sadık, Oğuz Kağan, Thiam, Sinan ve Caner yeni sezonun kadrosunda düşünülmeyen isimler oldu.

5/10
LİMİTLERDE RAHATLAMA OLACAK

Bununla birlikte işin maddi boyutu da söz konusu. Bu isimlerin ayrılmasıyla yıllık ücretleri düşülecek ve limitlerde ciddi bir rahatlama sağlanacak.

6/10
BONSERVİS BEKLENTİSİ

Birçok talibi olan bu futbolcuların ayrılığından kulüp bonservis gelirleri de elde edebilir. Bazı futbolculardan yönetimin bu yönde bir beklentisi bulunuyor. Bu da sağlanırsa tıpkı Frey ve Ademi’de olduğu gibi kulübe bonservis kazancı gelecek.

7/10
BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Bu isimlerin tamamından olmasa bile sağlanacak bonservis geliri mali açıdan limitlere olumlu yansıyacak. Yönetimin de bonservis bedeli beklentisi içinde olunan oyunculara konuyla alakalı bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

8/10
PEREIRA KADROYU BOZMADI

Sarı-lacivertliler ligin ilk maçında pazar günü Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Hazırlık kampı ve maçlarıyla takımı iyice tanıyan Vitor Pereira son hazırlık müsabakalarına aynı ya da benzer kadrolarla çıktı.

9/10
GİRESUNSPOR MAÇININ 11'İ OYNAYACAK

Kafasındaki sistemi, kadroyu ve ilk 11’i belirleyen Portekizli teknik adam artık tamamen ilgin ilk maçına konsantre olmuş durumda. Pereira bu çerçevede önemli randevuda sahaya çıkacak 11 ile ilgili de kararını büyük ölçüde verdi. Giresunspor ile oynanan son hazırlık maçındaki kadronun Adana Demir maçında sahada olacağı öğrenildi.

10/10
TRANSFERE GÖRE DEĞİŞİM OLABİLİR

Teknik patron Vitor Pereira taktik çalışmalarda da kafasında belirlediği kadro üzerinde duruyor. Giresunspor’la oynanan son hazırlık maçında Altay, Tisserand, Szalai, Novak, Osayi, Zajc, Gustavo, Ferdi, Mesut, Pelkas ve Serdar Dursun 11’i sahadaydı. Yeni oyuncular ve gelecek transferlerin takıma uyum sağlamasıyla birlikte mevcut kadroda performansa göre değişikler olabileceği aktarıldı. (Milliyet)


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.